Fodbold i høj klasse

Storsejr: Værterne var støbt af noget lidt andet end deres modstandere

  • Nymarkskolen viste, hvem der bestemte i opgøret mod Stillinge Skole. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Nymarkskolen viste, hvem der bestemte i opgøret mod Stillinge Skole. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Drengene fra Nymarkskolen i Slagelse var på hjemmebane i opgøret mod Stillinge Skoles drenge.

På forhånd havde skolerne stor forskel i deres udgangspunkt. Værterne har en klasse for udøvere af elitesport på 7., 8. og 9. klassetrin, mens deres modstandere er en af de mindre med et begrænset udvalg af spillere.

Se kampfakta her.

Se også: Vanvittigt målshow fra to spillere

Forskellen var tydelig
Udeholdet havde heller ikke de store forventninger til opgøret. Straks fra start satte hjemmeholdet sig på kampen. Overtaget resulterede også i en scoring efter knapt ni minutter ved Christoffer Gwinner.

Kort efter var Samuel Stone igennem, men hans forsøg blev reddet af gæsternes målmand Nikolaj Holm med en flot fodparade.

Hjemmeholdet fik for lidt ud af deres spilovertag i første halvleg. Selvom de teknisk lå flere længder foran modstanderne, var de tilbøjelige til at bruge for mange spilstationer samtidig med, at de klumpede spillet sammen på midten i stedet for at åbne på fløjene.

Desuden forsvarede udeholdet sig flot med Martin Johansen og Loke Larsen i forsvaret foran målmanden Nikolaj Holm.

På midtbanen arbejdede Noah Danskov og Emil Stuhr godt. Og fremme kæmpede Magnus Becker meget alene.

Gæsterne havde også en fordel fysisk, som man kunne udnytte så længe kræfterne rakte. Den eneste afslutning fra udeholdet kom lige før pausefløjt, da Noah Danskov havde et glimrende langskud, der gik tæt forbi mål.

Der blev kæmpet godt i nærkampene. Foto: Jens Jørgen Jørgensen Der blev kæmpet godt i nærkampene. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Se også: Bragede godt igennem 

Sluttede som forventet
I anden halvleg kom målene så. Efter værterne noget tvivlsomt havde fået annulleret et mål for offside, gjorde Samuel Stone det til 2-0 på hovedstød.

Herfra så man sig ikke tilbage. Hjemmeholdet scorede med jævne mellemrum efter flere flotte opsil.

Samtidig kneb det efterhånden med kræfterne hos udeholdet, som havde været pressede i hele kampen.

Det bliver interessant at følge hjemmeholdet fremadrettet. Skolen har klasser med eliteudøvere, og selv om ikke alle spiller fodbold på eliteniveau, så skinner ting som boldtalent og træningstilstand tydeligt igennem.

Især hæftede man sig ved Christoffer Gwinner, Victor Edouthe og Samuel Stone. De går alle tre i syvende klasse. Men holdet virker ret homogent, hvor alle har noget at byde ind med. Kampen endte hele 10-0 til de dominerende værter.

Kampens tre dominerende spillere var Victor Edouthe, Christoffer Gwinner og Samuel Stone. Foto: Jens Jørgen Jørgensen Kampens tre dominerende spillere var Victor Edouthe, Christoffer Gwinner og Samuel Stone. Foto: Jens Jørgen Jørgensen  

KAMPFAKTA:

Resultat:

Nymarkskolen - Stillinge Skole, 10-0

 

Prisvindere:

Fidusbamse:

Christoffer Gwinner, Nymarkskolen

Loke Larsen, Stillinge Skole

 

Fairplay-håndklæde:

Noah Jensen, Stillinge Skole

Læs også

Læs også Skolefodbold