Mission: Vi skal i form

Kvartfinale: Dagmarskolens profiler erkender, at de har et lille problem inden semifinalen på torsdag

  • Camilla Risager (anfører) og nogle af de andre Ringsted-tøser skal i bedre form inden semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
« Forrige
Camilla Risager (anfører) og nogle af de andre Ringsted-tøser skal i bedre form inden semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
1/3
Næste »
 

NÆRUM (ekstrabladet.dk): Der skal arbejdes hårdt i fitness-centrene og på boldbanerne i Ringsted. For de to midtbanedynamoer hos Dagmarskolens piger har sat sig et mål inden semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold på torsdag.

Planen klar
Både Camilla Risager og Natascha Wollesen vil i bedre form.

– Jeg fik krampe i begge ben. Først i det ene og så i det andet. Jeg er nok i dårlig form, erkendte Camilla efter sejren i kvartfinalen mod Nærum Skole.

LÆS OGSÅ: Alberthe scorede som hun plejer

Hun var en kæmpe oplevelse før pausen, hvor hun i et sandt arbejdsraseri dominerede midtbanen. Det var helt utroligt, hvor meget hun ragede til sig, og hun var da også det store samtaleemne hos Nærum-pigerne i pausen.

I anden halvleg udfyldte hun stadig sin vigtige rolle, men hun gik ud med krampe. Imens Camilla var ude, kom Nærum-pigerne ind i kampen.

Se de mange billeder fra kampen

Stjerne erstattede stjerne
Camillas fald gav plads til Natascha, der var helt iøjnefaldende efter pausen.

– Det blev lidt hektisk til sidst. Vi blev stresset, og vi er nok ikke i særlig god form. Heldigvis spiller alle enten fodbold eller håndbold, så vi må bare træne i den næste uge, sagde Natascha.

– Det bliver helt vildt at spille den semifinale. Det er sidste chance for os piger i 9. klasse, og jeg vil tage noget ansvar i den kamp, lover Natascha.

LÆS OGSÅ: Sabrinas første bamse

Dagmarskolen skal spille mod enten Nexø Skole eller Himmelev Skole. Det afgøres fredag på Bornholm.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik