Fik sit ønske opfyldt

Tempofyldt: Det hele måtte afgøres fra pletten

Helsinge Realskoles Kevin Voss, der på grund af skade ikke deltog i den første kamp, udtalte kort før kampstart imod Frederiksborg Byskole:

- Jeg kender intet til modstanderen som hold. Jeg håber bare, det bliver sjovt, spændende og en fairspillet kamp med os som vinder.

Se kampfakta her.

Kevin Voss forventede en spændende kamp. Det fik han. Foto: Peter Skov Kevin Voss forventede en spændende kamp. Det fik han. Foto: Peter Skov
Se også: TV: Fra helt til skurk

Heftigt tempo
Mange af hans ønsker gik i opfyldelse, dog ikke ønsket om en sejr.

Udeholdet vandt det medrivende drama efter en super flot kamp og indsats af begge skoler efter straffe med 7-6. Den ordinære kamp sluttede 3-3 efter 1-3 ved pausen.

Det blev et festfyrværkeri af en kamp i et hæsblæsende tempo fra begge sider. Indimellem nok også en smule for stærkt på den meget vindblæste bane i Helsinge.

Udeholdet kom meget hurtigt foran 1-0 på et flot mål af Anton Arenfeldt, der skar ind i feltet fra venstre side og fladt sparkede bolden i det korte hjørne.

Det blev 2-0 efter straffe dømt for hånd på bolden. Målscorer var Max Volhøj, som også efter kampen fik fidusbamsen efter en fortrinlig indsats på midtbanen.

Opgøret foregik i et heftigt tempo. Foto: Peter Skov Opgøret foregik i et heftigt tempo. Foto: Peter Skov
Se også: Skød bekymringer i sænk 

Kom godt igen
Efter ca. 20 minutter reducerede hjemmeholdets Yakup Karadag til 2-1.

I det følgende angreb tog udeholdet revanche og bragte sig foran 3-1 på et mål af Malthe Bjørn. Det var også resultatet ved pausen.

Efter pausen kom værterne langt mere ind i kampen. De sad tættere på modstanderen og kom som oftest først på bolden.

Efter ca. 48 minutter kom reduceringen fortjent efter småboldskombinationer i høj fart med Phillip Viggers som målscorer. Et flot mål.

Herefter sad hjemmeholdet på resten af kampen i et sandt arbejdsraseri. Den fortjente udligning kom ca. syv minutter før slutfløjt igen efter hurtigt småspil i gæsternes felt med Oskar Loft som målscorer. Oskar spillede i øvrigt en meget stor kamp på hjemmeholdets midtbane og fik fidusbamsen efter kampen.

Fuld fokus. Foto: Peter Skov Fuld fokus. Foto: Peter Skov
Se også: TV: 2-0 er den farligste føring 

Snuppede sejren efter straffe
Selvom hjemmeholdet pressede på, holdt 3-3 kampen ud.

Og så var det straffesparkskonkurrence.

Hjemmeholdet lagde ud med at brænde og scorede i øvrigt på tre af sparkene. Udeholdet missede kun et forsøg ved stillingen 6-5, hvorefter anfører Anton Vrangbæk selv tog sig af det sidste spark ved stillingen 6-6, som han scorede sikkert på til en samlet slutsejr på 7-6 i Frederiksborg Byskoles favør.

Fairplayhåndklædet blev givet til hjemmeholdets tomålsskytte Yakup Karadag.

De tre prisvindere. Foto: Peter Skov De tre prisvindere. Foto: Peter Skov  

KAMPFAKTA:

Resultat:

Helsinge Realskole - Frederiksborg Byskole, 3-3 (Efter straffe: 6-7)

Prisvindere:

Fidusbamser:

Oskar Loft, Helsinge Realskole
Max Volhøj, Frederiksborg Byskole

Fairplayhåndklæde:

Yakup Karadag, Helsinge Realskole

Læs også

Læs også Skolefodbold