TV: Maste modstanderen

Pressede på: Der var fart over feltet fra første fløjt

  • Gæsterne lagde pres på fra start. Foto: Jonas Vestergaard
Gæsterne lagde pres på fra start. Foto: Jonas Vestergaard
1/2
Næste »

Der var masser af blæst og overskyet vejr, da Virum Skole tog imod drengene fra Bagsværd Kostskoles Grundskoleafdeling i Ekstra Bladet Skolefodbold. Derfor var derfor forhåbninger om noget godt fodbold at varme sig på.

Begge hold havde i hvert fald vist flot fodbold i deres sidste kampe. Hjemmeholdet havde hevet en 3-0-sejr hjem over Kongevejens Skole. Gæsterne havde i deres første kamp vundet hele 13-0 over Stengård Skole, så dem var der respekt for.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Brød ud i sejrsdans

Imponerende tempo
Det var da også gæsterne, der satte et højt tempo fra første fløjt. Der var heller ikke spillet mere end tre minutter, før angrebsstjernen Jonas Lyshøj bragte gæsterne i front.

Hjemmeholdet leverede en stor arbejdsindsats og holdt længe gæsterne fra fadet. Selvom udeholdet var meget på bolden, så forsøgte værterne sig på kontra. Det var også tæt på at give pote, da Adam Clement pludselig var helt fri, men forsøget blev reddet.

Gæsterne havde dog lige et gear mere, og med mål af Lucas Lykkegaard og Mikkel Bohse kunne de gå til pause foran 3-0.

Hjemmeholdet kæmpede alt, hvad de kunne. Foto: Jonas Vestergaard Hjemmeholdet kæmpede alt, hvad de kunne. Foto: Jonas Vestergaard
Se også: Aldrig tvivl om udfaldet 

Et mål er et mål
Der var ikke spillet mange sekunder af anden halvleg, før Lucas Lykkegaard leverede en klassedetalje og spillede bolden ind til en fri Stinus Nielsen, der kunne sparke den i kassen.

Stinus scorede to gange i kampen, hvilket var noget, der gav en god følelse.

- Det er rigtig godt. Nu var det ikke nogle super flotte mål, det var bare lige en inderside på, men et mål er et mål, lød det fra Stinus.

Fuld fart frem. Foto: Jonas Vestergaard Fuld fart frem. Foto: Jonas Vestergaard
Halvlegen igennem pressede udeholdet på og scorede næsten efter behag. Hjemmeholdet var dog også tæt på et par gange, men ind ville bolden ikke.

Dermed vandt udeholdet 8-0 og kan nu se frem til endnu kamp i turneringen.

Se også: TV: Halsede efter fra start

Glad profil
En af de helt store profiler for Bagsværd Kostskoles Grundskoleafdeling er Lucas Lykkegaard, og han var efter kampen meget glad.

- Det var super. Selvom jeg synes, de forsvarede sig godt, men til sidst kom vi igennem deres stærke forsvar og scorede en masse basser. Jeg er meget tilfreds, sagde Lucas efter kampen.

Den hurtige spiller var også godt tilfreds med sin egen præstation i opgøret.

- Det var en rimelig solid kamp af en stopper, der ude på venstrekanten laver nogle skills, men jeg er rigtig tilfreds, lød det fra den selvsikre spiller.

Hør fra Lucas her:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Virum Skole - Bagsværd Kostskoles Grundskoleafdeling, 0-8 

Prisvindere:

Fidusbamser:

Oliver Kryger, Virum Skole
Lucas Lykkegaard, Bagsværd Kostskoles Grundskoleafdeling

Fairplayhåndklæde:

Storm Hollensted, Virum Skole

Læs også

Læs også Skolefodbold