Snoren glemt

Flot fight: Capion kæmpede og kom igen

  • Der bliver taget tilløb. (Foto: Bodil Zuschlag)
Der bliver taget tilløb. (Foto: Bodil Zuschlag)
1/2
Næste »

Drengeholdet fra Borup Ris Skole havde Capion Skolen helt nede i sækken, men glemte at snøre den.

Se fakta om kampen

På to flotte mål midt i første halvleg havde Borup Ris Skolen bragt sig foran med 2-0. Først hoppede Jacob Holm Andersen højest og ramte en hjørnesparksbold helt perfekt. 1-0. Et par minutter senere tog Arnold Frederiksen en fin tur på venstrekanten og sluttede med et perfekt venstrebensskud i det modsatte hjørne. 2-0.

Så gik gasen af
Capion Skole havde også en del spil, men blev aldrig for alvor farlige. Det blev de til gengæld i anden halvleg. På tre minutter midt i halvlegen ændrede Niklas Lindholm 0-2 til 2-2.

Begge mål var resultatet af ihærdig boldjagt og bevis på, at det kan betale sig at følge tingene til dørs.

Lige efter udligningen havde Kevin Grøn en kæmpechance for at bringe sit hold i front, men den store chance endte med et skud forbi mål.

LÆS OGSÅ: Din mening: Bedste foto

2-2 i ordinær kamp og så til straffespark. Og lad det være sagt med det samme: Det var begge holds spillere rigtig gode til. Spillerne viste nerver af stål, og 14 straffespark skulle der til, før kampen var afgjort. Capion tog sejren.

Borup Ris-spillerne glæder sig garanteret allerede til næste års turnering. På nær et par enkelte pladser kan de stille med samme hold og kan bestemt nå længere end til 2. runde.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold