Stormløb

Medvind: Vinden blev afgørende for kampen

  • Sofie Høgh Karlsen har afværget endnu et af Abildhøjskolens nærgående forsøg. (Foto: Bodil Zuschlag)
Sofie Høgh Karlsen har afværget endnu et af Abildhøjskolens nærgående forsøg. (Foto: Bodil Zuschlag)

Vinden spillede en stor rolle i pige-kampen mellem Vor Frue Skole og Abildhøjskolen, selvom Abildhøjskolen som det klart bedste hold kunne sikre sig en 5-0 sejr.

Kampen om midten
Det var nemlig svært at få det fine spil frem, så kampen blev en indædt kamp om overtaget på midtbanen.

Selvom Abildhøj havde modvind, lagde de i starten af kampen et godt pres mod Vor Frue, hvor dog Sofie Karlsen i målet spillede en stor kamp og hver gang kom i vejen for Abildshøjs forsøg.

To gange måtte hun se sig passeret af gode forsøg fra Alberte Nielsen, men så reddede stolperne.

I modsatte ende havde Caroline Berg Pedersen to gange i 1. halvleg en friløber, men begge gange reddede en Abildhøj-fod i sidste øjeblik.

LÆS OGSÅ: Andreas Cornelius har spillet skolefodbold

Altså 0-0 ved pausen.

Fart i støvlerne
Med vinden i ryggen startede Abildhøj et stormløb mod Vor Frue Skoles mål, men man skulle hen til det 6. minut, før overlegenheden blev omsat i mål.

Alberte Nielsen lagde for og havde med to yderligere scoringer sin andel i 5-0 sejren. De to andre målscorere var Emma Tokmak og Freja Kjøller.

Vor Frue havde dog også deres chancer. Bl.a. tog Mathilde Gahrn-Jensen en flot solotur, men blev tacklet i sidste øjeblik af Marie Welling, som dermed forhindrede en reducering.

Kampen blev afviklet i en god atmosfære, selvom der blev gået til den med syngende tacklinger og stort pres på boldholder.

Læs også Skolefodbold