TV: Forsvarsspillerne regerede

Lige opgør: Begge hold havde stærke og gode spillere især i forsvaret

  • Det blev til en kneben sejr til Kobberbakkeskolen, da de gæstede Holmegaardskolen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Det blev til en kneben sejr til Kobberbakkeskolen, da de gæstede Holmegaardskolen. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Pigerne fra Holmegaardskolen skulle være på hjemmebane, da de skulle møde pigerne fra Kobberbakkeskolen.

Værterne havde sprunget den første runde over ved lodtrækning, så de havde endnu ikke spillet en kamp i denne sæson af Ekstra Bladet Skolefodbold. Gæsterne havde derimod spillet mod Susåskolen. Den kamp vandt de 4-1.

Pigerne havde i dette opgør nogle svære vejr-betingelser under kampen. Det var nærmest stormvejr, som var tilsat kraftig regn. Trods vejret blev det en meget underholdende kamp, hvor det nærmest var en kamp om at få overtaget på midtbanen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Bekendtskaber i kamp

Første og sidste mål
Lige inden kampstart fortalte hjemmeholdets målmand Maya, at hendes hold ville vinde efter en tæt kamp.

- Jeg tror vi vil vinde, men jeg har ingen kendskab til nogle af spillerne fra modstanderholdet, fortalte hun.

Det blev også hurtigt klart, at der var tale om to gode forsvar- og midtbanespillere, der ikke ville give mange chancer væk til modstandernes angribere.

Men i kampens 12. minut fik udeholdets Anastasija Dacic en bold, som hun løb op med. Herefter fik hun frit løb mod modstandernes mål og udnyttede koldblodigt chancen. Hun bragte sit hold foran med 1-0.

Resten af halvlegen foregik mest på midtbanen. Ingen af holdene formåede at skabe farlige chancer foran målene. Så pausestillingen var 1-0 til gæsterne.

I pausen fik udeholdet gode råd fra deres træner.

- I skal blandt andet rykke endnu tættere sammen i forsvaret, sagde han til pigerne.

Der var nærmest kun kamp om midtbanen i hele spillets 60 minutter. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb Der var nærmest kun kamp om midtbanen i hele spillets 60 minutter. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Se også: TV: Vand, bold og mere vand 

Flot sammenspil
Gæsternes nye taktik lykkedes med et glimrende forsvarsspil, som forhindrede værterne i at skabe de helt farlige målchancer. Derved blev slutresultatet 1-0.

Hos hjemmeholdet lagde man især mærke til Sofie Witten, der var dirigenten på sit holds midtbane. Hun modtog også holdets fidusbamse efter kampen.

Man lagde også mærke til deres Anne Jensen, der med fair midler fightede kampen igennem. Hun måtte også en tur i græsset i anden halvleg med en ordentlig hændelig kæberyster. Hun rystede hovedet og var klar igen efter kort tid. Anne fik kampens fairplay-håndklæde.

Hos udeholdet bemærkede man et flot forsvarsspil af Louise Kyhn, der var eminent med sine placeringer og afleveringer. Louise modtog holdets fidusbamse efter kampen.

Men alt i alt var det en ganske seværdig kamp mellem to forsvarsstærke hold. Det var en kamp, der blev spillet meget fair fra start til slut, så der var ikke de store dommermæssige udfordringer for kampens dommer.

Hør Kobberbakkeskolens pausesnak her:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Holmegaardskolen - Kobberbakkeskolen, 0-1

 

Prisvindere:

Fidusbamse:

Sofie Witten, Holmegaardskolen

Louise Kyhn, Kobberbakkeskolen

 

Fairplay-håndklæde:

Anne Jensen, Holmegaardskolen

Læs også

Læs også Skolefodbold