Tøsedrama på Amager

Ved en Korsvej: Lokalderby på Amager endte med skrig og straffe

  • Bunkejubel efter afgørelsen på straffe. (Foto: Henrik Schou)
Bunkejubel efter afgørelsen på straffe. (Foto: Henrik Schou)
1/3
Næste »

Pigefodbold går ind i mellem ikke så stærkt. Det gjorde det heller ikke, da Korsvejens Skole tog i mod Filipskolen på Amager. Kun spiller fodbold, og udeholdet stillede op i diverse trøjer uden numre. Afleveringerne var korte, men ved siden af. Offside-kendelserne kom i igen og igen, for hvorfor må man ikke bare tage bolden?

MEN hvis der er noget, som er skønt ved pigefodbold, så er det den glæde, der stråler ud af tøserne. De er så glade for at spille for deres skole, og de gør det bedste, de kan. Ingen sure miner, ingen dumme bemærkninger. Og næsten aldrig et frispark, så var det i hvert fald ikke med vilje.

Se alle billederne HER

Stille, der skydes
Korsvejens Skole kom foran med 2-0, men udeholdet fik udlignet. Det hele måtte afgøres fra pletten. Her røg Louise Sander ind på mål hos hjemmeholdet. Hun reddede to forsøg. Til sidst stod hun selv med den bold, der kunne afgøre det hele. Alt lå på hende. :

- Jeg tænkte bare, nu skal den altså ind. Jeg skød med vilje ude i siden, og så var der mål, fortæller hun om de nervepirrende sekunder, før jublen brød løs og bunkejubel blev en realitet.

- Jeg håbede bare så meget, at jeg ikke missede, siger matchvinderen med et stort smil. Lige før sparket måtte hun lige tysse på de andre:

- Stille, der skydes, sagde jeg bare. Jeg kunne jo mærke presset, da de sagde, at det her var det afgørende. 6-3 til Korsvejens Skole.

Det lykkedes, og ikke et øje var tørt.

Se kampfakta HER

Bliv fan på Facebook

Fotos fra drengekampen her

Læs også Skolefodbold