Spil

Vind et påskeæg

Ekstra Bladet Spil er i fantastisk påskehumør, så derfor lancerer vi stor påskekonkurrence

Lige nu pibler det op af jorden med vintergækker, erantis for ikke at nævne de farverige påskeliljer. Ekstra Bladet Spil er i et fantastisk påskehumør og derfor lanceret vi en stor påskekampagne.

Spiller du på Ekstra Bladet Spils eget spil ”Ekstra Bladet” er du automatisk med i konkurrencen om 1 af 10 overdådige påskeæg. Konkurrencen kører fra den 10. til den 22. marts. Vinderne bliver udtrukket den 23. marts, og de heldige vindere får direkte besked.

Har du ikke spillet på Ekstra Bladet Spil før, er det måske nu, du skal gå ind og oprette dig som ny spiller. Alle nye spillere får en Velkomstbonus! Hvis du indbetaler minimum 100 kr. får du 100 % oveni helt op til 500 kr. Og oveni det, får du 25 free spins på ”Jewel Box”. Fra du modtager dine 25 free spins, har du 3 dage til at spille dem op hvor efter de forsvinder.

Bemærk dog: Du kan kun modtage én bonus ad gangen, så har du bonusser stående som du ikke har brugt endnu, så skynd dig at spille dem op, så du kan modtage den næste bonus.

God fornøjelse med spillet – du skal blot klikke her.

Spil med på en af Ekstra Bladet Casinos mange spillemaskiner. Test dit held med Fruit Bonanza, hvor jackpotten lige nu er på mere end 300.000 kroner.

 

Fejl 503

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503

Fejl 503