TV: UFC-knockout på syv sekunder

UFC-debutanten Ryan Jimmo sendte sin modstander i drømmeland efter blot syv sekunder. Se det lynhurtige knockout her

  • Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
1/2
Næste »

Letsværvægteren Ryan Jimmo udbyggede natten til søndag, dansk tid, sin imponerende record til 17 sejre og blot et enkelt nederlag, da han tog sin UFC-debut med stil.

Canadieren bankede australske Anthony Perosh i gulvet efter bare syv sekunder, og tangerer dermed rekorden for hurtigste UFC-sejr.

TV: Se knockoutet her.

Præstationen løftede ham ikke bare op i hierakiet i den stjernebesatte letsværvægtsdivision, men indbragte også 65.000 dollars for knockout of the night.

Stævnet, UFC 149 i Calgary, var i det store hele en skuffelse, og UFC's excentriske præsident Dana White var rasende over sine fighteres tamme indsatser.

- Der skal lyde tak til fighterne i opvarmningskampene. Men hovedkortet... Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige, sagde White efter stævnet til Fox Sports.

Læs også:

Se også: Flot anerkendelse af dansk UFC-fighter

- Cheick Kongo-kampen var ulækker, og dommerpræstationen var til grin. Det hedder ikke Ultimate Clinching Championship, så hvorfor tillod dommeren dem at stå og bryde op af hegnet i hele tredje runde? Dommerne smadrer sporten, når de tillader det i stedet for at skille dem ad og tvinge dem til at slås, lød det fra den koleriske præsident.

Hovedkampen mellem Urijah Faber (26-6) og Renan Barao (29-1-1) var han dog godt tilfreds med.

De kæmpede om interim-bantambæltet, og brasilianeren Barao tog en pointsejr efter en taktisk veldisponeret kamp, hvor han gav prøver på sin alsidighed ved at tryne Faber med både slag, spark og slying knees.

Læs også:

UFCBABE Sport på vrangen - 3. jul. 2012 TV: UFC-babe fejrer droppet voldssigtelse i bølgerne

Han kan nu se frem til at møde den regerende bantamvægt-mester Dominick Cruz (19-1), når han er kommet sig over sin knæskade.

Efter kampen gratulerede Urijah Faber sin overmand på Twitter, og hævdede, at han brækkede et ribben i 1. runde. Han har uploadet et røntgenfoto for at bevise det.

- Congrats 2 @RenanBaraoUFC. He's a tough dude. Broke my rib in the 1st with a great knee. Thank u 4 all the support, skriver Faber.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil