Anden sport

TV: UFC-knockout på syv sekunder

UFC-debutanten Ryan Jimmo sendte sin modstander i drømmeland efter blot syv sekunder. Se det lynhurtige knockout her

  • Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
Dette røntgenfoto viser angiveligt Urijah Fabers brækkede ribben. (Privatfoto)
1/2
Næste »

Letsværvægteren Ryan Jimmo udbyggede natten til søndag, dansk tid, sin imponerende record til 17 sejre og blot et enkelt nederlag, da han tog sin UFC-debut med stil.

Canadieren bankede australske Anthony Perosh i gulvet efter bare syv sekunder, og tangerer dermed rekorden for hurtigste UFC-sejr.

TV: Se knockoutet her.

Præstationen løftede ham ikke bare op i hierakiet i den stjernebesatte letsværvægtsdivision, men indbragte også 65.000 dollars for knockout of the night.

Stævnet, UFC 149 i Calgary, var i det store hele en skuffelse, og UFC's excentriske præsident Dana White var rasende over sine fighteres tamme indsatser.

- Der skal lyde tak til fighterne i opvarmningskampene. Men hovedkortet... Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige, sagde White efter stævnet til Fox Sports.

Læs også:

Se også: Flot anerkendelse af dansk UFC-fighter

- Cheick Kongo-kampen var ulækker, og dommerpræstationen var til grin. Det hedder ikke Ultimate Clinching Championship, så hvorfor tillod dommeren dem at stå og bryde op af hegnet i hele tredje runde? Dommerne smadrer sporten, når de tillader det i stedet for at skille dem ad og tvinge dem til at slås, lød det fra den koleriske præsident.

Hovedkampen mellem Urijah Faber (26-6) og Renan Barao (29-1-1) var han dog godt tilfreds med.

De kæmpede om interim-bantambæltet, og brasilianeren Barao tog en pointsejr efter en taktisk veldisponeret kamp, hvor han gav prøver på sin alsidighed ved at tryne Faber med både slag, spark og slying knees.

Læs også:

UFCBABE Sport på vrangen - 3. jul. 2012 TV: UFC-babe fejrer droppet voldssigtelse i bølgerne

Han kan nu se frem til at møde den regerende bantamvægt-mester Dominick Cruz (19-1), når han er kommet sig over sin knæskade.

Efter kampen gratulerede Urijah Faber sin overmand på Twitter, og hævdede, at han brækkede et ribben i 1. runde. Han har uploadet et røntgenfoto for at bevise det.

- Congrats 2 @RenanBaraoUFC. He's a tough dude. Broke my rib in the 1st with a great knee. Thank u 4 all the support, skriver Faber.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.