Anden sport

Curlingherrer aner fremgang

De danske curlingherrer følte sig tæt på at matche de britiske verdensmestre, der dog vandt 6-9. - Vi spiller vores nok bedste kamp, siger Jan Vilandt.

  • Det var trods alt verdensmestre vi tabte til, men der er fremskridt at spore i vores spil, mener de danske curlingherrer (Foto: AP)
Det var trods alt verdensmestre vi tabte til, men der er fremskridt at spore i vores spil, mener de danske curlingherrer (Foto: AP)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

503

 

Curlingherrerne vurderer, at de leverede den foreløbig bedste præstation ved vinter-OL, da holdet natten til fredag tabte til Storbritannien.

Jan Vilandt føler, at danskerne fik presset de britiske verdensmestre til det yderste i nederlaget på 6-9.

- Det er et godt hold, vi møder. De er jo verdensmestre, men vi spiller vores nok bedste kamp. Det er millimeter til sidst, det handler om, siger Jan Vilandt i en pressemeddelelse.

Holdkammeraten Bo Jensen er enig i den vurdering og fremhæver briternes David Murdoch som kampens afgørende faktor.

- David Murdoch spiller bare supergodt mod os på de sidste sten. Der mærker man, at han er verdensmester. Men jeg synes, vi presser dem og viser, at vi er berettiget til at være med her, mener Bo Jensen.

Han kan nu konstatere, at Danmark har tabt tre og vundet en kamp ved vinter-OL.

- Vores mål har hele tiden været at gøre det så godt, vi kan, og så se må vi se, hvor det bringer os, siger Bo Jensen.

Danskerne mangler fortsat at spille fem kampe og møder senere fredag Canada. De fire bedste nationer går videre til semifinalerne.

503

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik