Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Dansk UFC-stjerne i sit livs kamp i nat

Martin Kampmann træder i aften ind i ståltrådsburet mod amerikanske Johny Hendricks - vinderen får retten til at kæmpe om mesterskabsbæltet

  • Martin Kampmann (tv) og Johny Hendricks ved indvejningen fredag i Montreal i Canada. (Foto: Zuffa, LLC.)
Martin Kampmann (tv) og Johny Hendricks ved indvejningen fredag i Montreal i Canada. (Foto: Zuffa, LLC.)
1/2
Næste »

Danmarks eneste UFC-fighter, Martin Kampmann, går i ståltrådsburet i nat mod amerikanske Johny Hendricks ved UFC 154 i Montreal i Canada. Foran over 20.000 tilskuere og millionvis af tv-seere skal de to afgøre, hvem der har retten til at udfordre vinderen af aftenens hovedopgør - kampen mellem Georges St. Pierre og Carlos Condit.

St. Pierre og Condit kæmper om retten til at kalde sig den ubestridte weltervægtsmester, og vinder Martin Kampmann sin kamp, så bliver han nummer et i køen til at kæmpe om bæltet næste gang

Læs også:UFC: Silva er uovervindelig

Der er store forventninger til danskeren, som har vundet sine sidste to kampe på dramatisk vis, og er blevet hædret med henholdsvis 'Submission of the night' og 'Knockout of the night.' Tilsvarende kan Johny Hendricks prale af, at have vundet 12 ud af sine 13 kampe i sin professionelle karriere. Se de to stå overfor hinanden ved indvejningen til kampen i denne YouTube-video.

- Den næste kamp er altid den største kamp, men der er ingen tvivl om, at dette er virkelig stort. UFC giver mig aldrig mulighed for at slappe af, og giver mig hårde kampe hele tiden, siger Martin Kampmann.

Danskeren har fået masser af opmærksomhed af pressen efter sin dramatiske sejr over Jake Ellenberger, og vinder Kampmann nattens opgør, så er der en rigtig god historie i et opgør mod enten St. Pierre eller Condit.

Læs også:UFC: fantastisk knockout i sidste sekund

Kampmann er nemlig en af de få i toppen af weltervægtsdivisionen, der endnu ikke har mødt St. Pierre, og han er pt. den eneste, der kan prale af en sejr over Condit i UFC. Det skete tilbage i 2009 i en tæt kamp, som danskeren vandt via en delt dommerafgørelse.

UFC 154 kan ses live på CANAL 8 Sport natten til søndag fra klokken 04.00. Martin Kampmann forventes at gå i ringen mellem klokken 05.30 og 06.00. Alternativt kan UFC 154 streames via nettet på UFC.com og csports.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil