'Jeg brækker hans knogler og fjerner hans tænder'

UFC-stjernerne Anderson Silva og Chael Sonnens længe ventede revanchekamp har fået en usædvanligt rå optakt. Silva spår, at sportens image vil blive ændret for altid

  • Anderson Silva komme med grumme trusler mod sin kommende modstander Chael Sonnen. (Foto: AP)
Anderson Silva komme med grumme trusler mod sin kommende modstander Chael Sonnen. (Foto: AP)
1/4
Næste »

Det er ikke usædvanligt, at boksere og MMA-fightere varmer op til en kassekamp med en solid omgang trash talking, men mandagens tirade fra UFC's mellemvægtsmester Anderson Silva må næsten have sat nye standarder for grove trusler.

I månedsvis har brasilianeren fundet sig i den ene provokation efter den anden fra den amerikanske udfordrer Chael Sonnen, og på et telefonisk pressemøde så Silva rødt, da han blev spurgt til Sonnens mange stikpiller.

- Jeg brækker hver en knogle i hans ansigt og fjerner alle tænderne fra hans mund. Han er kriminel (dømt for hvidvaskning af penge, Red.) og han fortjener slet ikke at kæmpe i UFC. Jeg smadrer ham ud af UFC. Han får aldrig lyst til at kæmpe igen, når jeg er færdig med ham.

Læs også:

Se også: UFC: Flot comeback bag fjendens linjer

Og da Anderson Silva først havde talt sig varm, havde han svært ved at stoppe igen:

- Hvad jeg kommer til at gøre ved Chael vil ændre sportens image. Jeg brækker hans arme og ben og ødelægger hans tænder - hver og en. Jeg smadrer ham som hans forældre burde have smadret ham, 'lover' Silva ifølge Bleacher Report.

Lydfil: Hør Anderson Silvas indebrændte tirade her. (Ca. 6.30 min. inde i klippet).

Anderson 'Spider' Silva betragtes af mange som den bedste 'pund-for-pund' MMA-fighter i verden, og han er ikke blevet besejret siden 2004. En af hans forcer er, at han er iskold i buret, og derfor peger eksperter på, at det er smart af Chael Sonnen at forsøge at få ham til at miste besindelsen.

De voldsomme udtalelser har overrasket mange, ikke mindst UFC-præsident Dana White, som efter mandagens pressekonference tweetede:

- 7 år i UFC, og jeg har aldrig hørt Anderson tale sådan før!!!

Det skal bl.a. være bemærkninger om Anderson Silvas kone, der skal have tirret mesteren.

Læs også:

Se også: UFC: Frustreret Maynard besejrer Guida

Alt andet lige er der lagt op til lidt af en grudge match. Anderson Silva vandt over Sonnen for to år siden på en armbar i femte runde - efter flere gange i løbet af kampen at have været i store problemer.

Kampen finder sted i Las Vegas natten til søndag 8. juli kl. 04, dansk tid. Natteravne kan se kampen på pay per view, der købes gennem hjemmesiden ufc.com. Det koster 25 dollars - knap 150 kroner - at se hele stævnet.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil