Carlsen: Jeg overrasker til MMA-braget

Simon Carlsen har noget i ærmet til storkampen mod Mikkel Parlo fredag aften i Brøndby

  • Carlsen, Mikkel Parlo og Nick Osei forud for det forrige stævne i foråret. (Arkivfoto: Jesper Mortensen)
« Forrige
Carlsen, Mikkel Parlo og Nick Osei forud for det forrige stævne i foråret. (Arkivfoto: Jesper Mortensen)
1 af 2
Næste »
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Hærdede MMA-fans er vant til at se Simon Carlsen med krigerisk mine og en aggressiv tilgang til sine kampe.

Men det er langt fra sikkert, at fredagens storkamp i Brøndby mod Mikkel Parlo vil være samme nærmest hidsige Carlsen.

Det indrømmer han overfor ekstrabladet.dk bare to dage før.

- Jeg tror på, at det bliver en kamp, der måske ikke går alle runder men i hvert fald nogle, siger han.

Senest han var i ringen, 10. marts mod Nick Osei, varede kampen 1,46 minutter. Men det er meget sandsynligt, at de to danskere går tiden ud.

- Jeg vil tro, at han vil være den, der farer mest frem til at begynde med. Jeg skal omvendt have lidt afstand. Og det er muligt, at folk vil se en ny Simon Carlsen. Ja, det er det nok, siger han eftertænksomt.

Arbejder på nye ting
- Jeg arbejder med noget nyt. Jeg kigger naturligvis på min aktuelle modstander og hvordan min teknik passer til ham. Og så arbejder vi jo hele tiden med at forbedre os teknisk.

Vi har i MMA mange flere aspekter end eksempelvis boksere. Og der er hele tiden noget, der halter bagud. Men her kigger jeg på min game planog hvad der er hans minusser og mine forcer, lyder det en anelse kryptisk fra Carlsen.

Han må i øvrigt affinde sig med at være underdog til kampen, der er kaldt den største på dansk grund nogensinde.

Og det passer ikke den 27-årige fynbo.

- Altså, jeg glæder mig naturligvis til kampen. Men det irriterer mig, at jeg skal høre på, at jeg er undertippet i forhold til mine tidligere præstationer. Og jeg glæder mig til at lukke munden på dem, der ikke tror på mig, siger han med en smule af den tone, der tidligere har kendetegnet ham - bidsk og fyrig.

- Det er en motivationsfaktor i sig selv, kan man sige. Men jeg bryder mig ikke om, at der er nogen, der er bedre end mig, siger han.

Giver publikum lidt ekstra
Mikkel Pardo hæfter sig ved, at Carlsen er en skikkelse, der måske er god i buret. Men han er først og fremmest god til at iscenesætte sig selv forud for kampene.

Det medgiver han.

- I min sidste kamp blev min modstander mentalt presset i buret. Men når man lidt højere op, så er det ikke noget, der påvirker Mikkel. Han bliver ikke nervøs. Samtidig tænder det dog op i mig, og så er det med til at give publikum lidt ekstra, siger han og understreger, at han kender gamet og ved, hvad der skal til.

- Der er faktorer der gør, at vi kan kæmpe de her kampe og afvikle stævnerne. Det skal være et produkt, der er værd at se på. Når det så er lykkedes, så skal publikum kunne lide at se dig. Og det kan enten være gennem et show eller din karisma, siger han.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik