Badminton

TV: Danske vindere ydmyger modstanderne

Mathias Boe og Carsten Mogensen dansede Gangnam Style, da de havde besejret deres koreanske modstandere og vundet China Open

  • De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
« Forrige
De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
1/2
Næste »
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede tidligt søndag morgen en fremragende finale, da de vandt China Open i Shanghai efter 21-15, 21-14 i finalen over koreanske Ko Sung-hyun og Lee Yong-dae.

- De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen, siger landstræner Lars Uhre.

- Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på dem både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet.

- Mathias og Carsten spiller på et meget højt niveau. Koreanerne mangler lidt power fra bagbanen, og så kommer der ikke mange overraskelser. Det er primært i servesituationen, de overmatcher dem. Der får vi mange nemme point, siger landstræner Lars Uhre.

De to danske OL-sølvvindere spillede overlegent fra start til slut og ydmygede nærmest det koreanske par, som de tilmed 'ydmygede' en ekstra gang ved at danse koreansk sejrsdans efter kampen.

De to danskere gav nemlig en kort version af cowboydansen fra koreanske Psy's superhit 'Gangnam Style', der er gået verden rundt i år.

Se danskernes sejrsdans her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik