Badminton

TV: Danske vindere ydmyger modstanderne

Mathias Boe og Carsten Mogensen dansede Gangnam Style, da de havde besejret deres koreanske modstandere og vundet China Open

  • De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
De danske vindere af Super Series-turneringen China Open. (Foto: AP/Eugene Hoshiko)
1/2
Næste »

Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede tidligt søndag morgen en fremragende finale, da de vandt China Open i Shanghai efter 21-15, 21-14 i finalen over koreanske Ko Sung-hyun og Lee Yong-dae.

- De har vist et højt niveau. De har spillet sig til det, for de har mødt gode modstandere. De viste, at de var det stærkeste par i turneringen, siger landstræner Lars Uhre.

- Det lignede det spil, de har leveret hele ugen. De sad på dem både taktisk og tempomæssigt. Det blev måske lidt lettere end forventet.

- Mathias og Carsten spiller på et meget højt niveau. Koreanerne mangler lidt power fra bagbanen, og så kommer der ikke mange overraskelser. Det er primært i servesituationen, de overmatcher dem. Der får vi mange nemme point, siger landstræner Lars Uhre.

De to danske OL-sølvvindere spillede overlegent fra start til slut og ydmygede nærmest det koreanske par, som de tilmed 'ydmygede' en ekstra gang ved at danse koreansk sejrsdans efter kampen.

De to danskere gav nemlig en kort version af cowboydansen fra koreanske Psy's superhit 'Gangnam Style', der er gået verden rundt i år.

Se danskernes sejrsdans her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil