Froch: Tænker på Kessler hver aften

- Det var en bitter pille at sluge, at jeg tabte vores første kamp, siger Carl Froch

  • Ansigt til ansigt igen - Carl Froch og Mikkel Kessler blev mandag præsenteret for engelsk presse i O2 Arena, hvor de 25. maj udveksler slag. (Foto: PA)
Ansigt til ansigt igen - Carl Froch og Mikkel Kessler blev mandag præsenteret for engelsk presse i O2 Arena, hvor de 25. maj udveksler slag. (Foto: PA)

LONDON (ekstrabladet.dk): - Jeg kan ikke vente på kampen. Mit blod koger, siger Carl Froch, der om små fire måneder møder Mikkel Kessler i Londons O2 Arena.

I snart tre år har den engelske bokser kun tænkt på én ting, når Kesslers navn er blevet nævnt: Revanche. I en legendarisk kamp i Messecenter Herning blev Froch tilføjet sin professionelle karrieres første nederlag, da Kessler vandt efter 12 hårde omgange. Nederlaget har pint ’The Cobra’ lige siden den sene nattetime i april 2010.

- Jeg har efterhånden bokset mange VM-kampe, men det er svært at sætte ord på, præcis hvor meget denne kamp betyder for mig.

- Det var en bitter pille at sluge, at jeg tabte den første kamp, og jeg tænker på det nederlag som det sidste hver eneste aften, mit hoved rammer puden. En sejr i vores revanchekamp skal sikre mit eftermæle, fastslår Carl Froch.

Se også:

Se også: Kessler-kamp næsten udsolgt

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil