Boksning

Boksechok: Hatton hugget ned i sit comeback

Den engelse boksekonge Ricky Hatton knockoutet for tredje gang i karrieren - karriere kan være helt slut

  • Ricky Hatton i Manchester City lyseblå farver manglede lidt af sin gamle timing, og han blev ramt for meget, men boksede ellers en fornuftig comebackkamp mod en dygtig modstander. Et enkelt slag vendte det, der lignede en pointsejr til et 0 på rekordlisten. (Foto: AP)
Ricky Hatton i Manchester City lyseblå farver manglede lidt af sin gamle timing, og han blev ramt for meget, men boksede ellers en fornuftig comebackkamp mod en dygtig modstander. Et enkelt slag vendte det, der lignede en pointsejr til et 0 på rekordlisten. (Foto: AP)
1/4
Næste »

34 er ikke nødvendigvis nogen høj alder for en dygtig bokser, men for den engelske folkehelt Ricky 'Hitman' Hatton er det.

Den tidligere enevældige verdensmester i letweltervægt tabte lørdag aften foran 20.000 medlevende, syngende fans i M.E.N Arena i hjembyen Manchester sin comebackkamp efter tre og et halvt års boksepause, hvor depression, overvægt, familieslagsmål og alkohol har stået på menuen.

Kampen mod ukraineren Vyacheslav Senchenko, selv tidligere verdensmester, blev vist i 80 biografer og på 1200 værtshuse i England. Folket gik skuffet hjem, da den ellers ikke specielt hårdtslående østeuropæer fandt knappen på Ricky Hatton med et giftigt kropsslag i 9. omgang, da englænderen ellers førte relativt komfortabelt på point.

Hatton, der har tabt to gange tidligere - brutale KO-nederlag mod superstjernerne Pacquiao og Mayweather - gik uden noget forvarsel ned på knæ og væltede forover, og der gik et minut, før han igen var i stand til at rejse sig. Da havde kamplederen for længst talt ham ud.

Se også:- Jeg har sendt min krop gennem helvede for at være her. Jeg har tabt 30 kilo. Jeg er ikke en taber. Det her sårer mig i hjertet, sagde Hatton til engelsk tv efter kampen.

Mod slutningen af interviewet var Hatton grådkvalt, da han beklagede over for sin fanskare.

- Jeg synes, jeg bokser en god kamp. Det er det første skridt på vejen efter tre og et halvt års pause. Og så kommer der bare ét slag. Så stolt en mand, som jeg er. Du ved ikke, hvordan det sårer mig. Undskyld, sagde den tidligere champ, der ikke var afklaret med, om han vil give sit comeback et skud mere.

- Men jeg kan ikke blive ved med at samle min røv op fra gulvet, som Hatton formulerede det.

Ricky Hatton er en af de mest populære engelske boksere nogensinde. Den pågående, altid slagfærdige Manchester-fighter har tidligere bokset foran 55.000 tilskuere på sin favoritklub Manchester Citys stadion, og han havde luftet tanker om at bokse storkamp mod landsmanden og vennen Amir Khan på Wembley - på et tidspunkt.

Senchenko - der til publikums store utilfredshed dukkede op til kampen iført Manchester Uniteds trøje - punkterede dog formentlig endegyldigt Hattons drøm om nye storkampe med et perfekt venstre hook til leveren.

Se også:

Se også: Drømmer om venneopgør foran 100.000

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil