Boksning

Fiasko: Larsen fik tæv i comeback

Mads Larsen tabte lørdag aften det, der skulle have været hans længe ventede comeback, på KO i fjerde omgang til Luke Blackledge

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Det startede lovende med hyldest ved indgangen i Messecenter Herning, men Mads Larsen kunne ikke opfylde de store forventninger, og tabte på knockout i fjerde omgang til Luke Blackledge (10-0-0, 4 KO).

Mads Larsen startede ellers også lovende ud i ringen, men mistede luften fuldstændig i fjerde omgang.

I første omgang holdt Mads Larsen den engelske hvalp på afstand med sit insisterende jab, og nogle grumme dybe stød. Det virkede ikke som om Luke Blackledge havde de ting i værktøjskassen, der kunne åbne for over 20 års bokseerfaring.

Se også: No-bullshit-Mads: Stik fremtiden skråt op <b>Se mere: No-bullshit-Mads: Stik fremtiden skråt op</b>

Men i anden omgang fik Mads Larsen dog en grim flænge over venstre øje som følge af, at englænderen valgte at støde ham med hovedet i stedet for handsken i anden omgang.

Englænderen fortsatte den akavede slagsbroder-stil , og pressede Mads Larsen ud i tovene, men blav ramt af et par tunge 'Golden Boy'-bomber i tredje runde, men Luke Blackledge lod sig ikke mærke, og fortsatte stilen, der endte med at nedlægge 39-årige Mads Larsen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Christina Ehrenskjöld Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik