Boksning

Tv: Groves rejser sig med let KO-sejr

Efter store KO-nederlag mod Carl Froch var et af de største engelske boksetalenter, George Groves, lørdag tilbage som sejrherre

1/2
Næste »

Se tv fra kampen i toppen af artiklen.

Efter tre tabte VM-kampe inden for et par år var engelske George Groves lørdag hjemme i Cobber Box Arena i London tilbage med en solid sejr på TKO.

Modstanderen Andrea Di Luisas ringhjørne smed håndklædet i 5. omgang efter tre gulvture til italieneren.

Det andet knockdown, i 4. omgang, var et sugende kropsstød, som nær havde stoppet Di Luisa (nu 18-4, 14 KO) med det samme. Han fortsatte dog efter sin tælling, men efter endnu en gulvtur i 5. omgang kom håndklædet flyvende.

27-årige George Groves er et af de største talenter i supermellemvægt, men i store kampe mod Carl Froch og svenske Badou Jack har han begået fejl, som er blevet kostbare.

Boxing - WBA and IBF Super Middleweight Title - Carl Froch v George Groves - Phones 4u Arena Boksning - 26. jan. 2016 Froch om boksekarrieren: Til sidst kunne jeg ikke stå ud af sengen

Nu er Groves (22-3, 17 KO) dog tilbage på sporet og glæder sig til de kommende kampe. Han satte ikke navn på ønskemodstandere, men var tilfreds med sin præstation.

- Jeg vil bare have den næste store kamp, en topkamp, jeg bokser mod hvem som helst, sagde Groves, der havde promotor Nisse Sauerland ved sin side i ringen efter opgøret.

- Der er masser af muligheder, George er et topnavn i supermellemvægt. Vi regner med at finde en VM-kamp inden årets udgang, sagde Sauerland.

Der var på et tidspunkt tale om en kamp mellem George Groves og danske Patrick Nielsen.

Begge er blevet stillet en VM-kamp i udsigt inden årets udgang.

En potentielt meget lukrativ kamp for George Groves er lokalbraget mod James DeGale, IBF-mester i supermellemvægt. DeGale snuppede i sin tid en OL-billet for næsen af Groves, men Groves vandt på point, da de to i 2011 mødtes som professionelle.

Pressemøde med Mikkel Kessler EKSTRA Sport og Spil Fem eksperter diskuterer: Skal Kessler i Hall of Fame?

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil