Golf

Dårligt vejr driller Woods og McIlroy

Majorturneringen US PGA Championship er afbrudt resten af dagen i tredje runde på grund af dårligt vejr

  • Tiger Woods er med i toppen og har stadig chancen for at vinde Major-turneringen PGA Championship. (Foto: AP/Lynne Sladky)
Tiger Woods er med i toppen og har stadig chancen for at vinde Major-turneringen PGA Championship. (Foto: AP/Lynne Sladky)

Tredje runde af majorturneringen US PGA Championship på Kiawah Island i South Carolina er sat på pause indtil søndag på grund af dårligt vejr.

Spillerne var lørdag aften dansk tid i gang med tredje runde, da arrangørerne valgte at kalde spillerne ind i klubhuset, da der var risiko for tordenvejr over banen.

I første omgang blev golfspillet blot stoppet midlertidigt, men efter to timer besluttede arrangørerne at udsætte resten af runden til søndag.

Her fører nordirske Rory McIlroy - Caroline Wozniackis kæreste - an sammen med Vijay Singh fra Fiji. Begge er samlet seks slag under par.

Den amerikanske stjerne Tiger Woods, der inden runden var på en delt førsteplads, leverede bogeyer på tre af de syv huller, han nåede at spille, inden vejret stoppede runden. Woods er i øjeblikket fem slag efter de førende.

Danskerne Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn nåede at blive færdige med deres runder. De er henholdsvis delt nummer 43 og 60 i den samlede stilling.

Seneste Ekstra Bladet job

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk