Ros til fravalgt dansker

Keivn Magnussen løber med omtalen for tiden, men Marco Sørensen får store roser af engelske Autosport

  • Marco Sørensen fremhæves i det anerkendte engelske motorsportsblad Autosport. (PR-foto)
Marco Sørensen fremhæves i det anerkendte engelske motorsportsblad Autosport. (PR-foto)

De fleste snakker om Kevin Magnussen, men nordjyden Marco L. Sørensen kører med roserne i det engelske magasin Autosports gennemgang af 2012 sæsonen for de forskellige Formel 1-lærlinge samlet i klassen, Renault World Series 3.5.

Marco L. Sørensen, som har kørt for Lotus, sluttede i mesterskabet som nummer seks, en plads foran Kevin Magnussen, men var modsat sin landsmand valgt fra af Lotus til Young Driver Testen i Abu Dhabi.

- Han er en af 2012-sæsonens rookie'er, der har haft en sæson, som han kan være stolt af, skriver Autosport om nordjyden, som efter alt at dømme skal køre videre i klassen i næste sæson.

Læs også:

Se også: Magnussen: Nu vil jeg være verdensmester

- Selvfølgelig er jeg stolt af den fine udtalelse, men set i bakspejlet af, hvordan sæsonen kunne være gået uden tekniske problemer, er jeg skuffet. Jeg havde farten til at køre med om mesterskabet, siger Marco L. Sørensen, der lige som Kevin Magnussen vandt en afdeling på Spa i Belgien.

Både i Aragon og Silverstone, Storbritannien blev Marco L. Sørensen 'frarøvet' sejren af henholdsvis speederproblemer og en punktering.

De to ventes i øvrigt at være med, når World Series-klassen samles i næste uge til en test i Aragon.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil