Motorsport

Audi nummer 1 i front igen - men på lånt tid

Dindo Capello er bag rattet på Tom Kristensens Audi

  • Audi nummer 1 fører igen i Le Mans, men kun på lånt tid. (Foto: AP/David Vincent)
Audi nummer 1 fører igen i Le Mans, men kun på lånt tid. (Foto: AP/David Vincent)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Nattens konge af Le Mans, danske Tom Kristensen, er netop hoppet ud af Audi nummer 2, som han efterlod på førstepladsen til Dindo Capello.

Tom K og Co. havde et forspring på lige over et minut ned til Audi nummer 1 med Marcel Fässler bag rattet, da danskeren kørte i pit og hoppede ud af bilen.

Mens Tom K. og Capello skiftede plads bag rattet, udnyttede mekanikerne chancen for at smide fire nye dæk på bilen og toppe den op med en omgang diesel. Det kostede lidt tid og Marcel Fässler overtog førstepladsen, men det er på lånt tid.

For Fässler har været bag rattet i mange timer nu og er også på vej mod et pistop og formentlig en skifte af både chauffør og dæk.

Og det er nok ikke den dummeste idé for Audi nummer 1 at få en træt Fässler ud af bilen, for Dindo Capello kom ud blot et par og tyve sekunder efter Fässler, og den 48-årige italiener begyndte med det samme at æde ind på Fässler med to sekunder pr. omgang.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik