Motorsport

Dansk racerkører død i England

Christian Bakkerud mistede i går livet efter biluheld i lørdags

  • Christian Bakkerud mistede livet på tragisk vis i weekenden (Foto: Thomas Lekfeldt)
Christian Bakkerud mistede livet på tragisk vis i weekenden (Foto: Thomas Lekfeldt)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Et chok har ramt dansk motorsport, hvor den 26-årige racerkører Christian Bakkerud mistede livet i går efter et bilulykke.

Danskeren var involveret i et bilulykke i forgårs i Wimbledon, England, og pådrog sig efterfølgende alvorlige skader på hjernen.

Søndag døde den tidligere danske racerkører Christian Bakkerud af sine kvæstelser efter en trafikulykke, der fandt sted i Londonforstaden Wimbledon natten til søndag.

Ulykken skete, da danskeren kørte alene på motorvejen A3 i sin bil, som væltede rundt på vejen i de tidlige morgentimer søndag.

Intet tyder på, at andre biler var involveret i ulykken, men det undersøges dog fortsat.

Har boet i London
Kvæstelserne var desværre for alvorlige for den unge kører, og han mistede altså livet på tragisk vis igår. Det skriver autosport.com

Den 26-årige racerkører er født af dansk-norske forældre, men har ikke kørt racerløb i år, hvor han istedet havde indledt en karriere i shipping-branchen.

De seneste mange år har danskeren boet i London, hvor han på uheldigvis var involveret i et biluheld lørdag.

Bakkerud var gode venner med Formel 1-kørerne Nico Rosberg og Lewis Hamilton, hvor alle tre blev oplært i racerbranchen sammen, og kender hinanden fra gocart-tiden.

Christian Bakkerud deltog i 2009 i den tyske DTM-serie, hvor han kørte for Audi. Sidste år deltog han i Le Mans, hvor han dog udgik undervejs.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik