Formel 1

Nu danser Vettel også Gangnam Style

Formel 1-verdensmesteren optrådte på slap line under det sydkoreanske grandprix med 'Gangnam Style'-mesteren Psy

  • Sebastian Vettel forsøger at lære bevægelserne til 'Gangnam Style' sammen med hitmageren Psy. (Foto: AP/Dita Alangkara)
Sebastian Vettel forsøger at lære bevægelserne til 'Gangnam Style' sammen med hitmageren Psy. (Foto: AP/Dita Alangkara)
1/5
Næste »

Sebastian Vettel kørte med sikker hånd sin tredje grandprix-sejr i træk hjem i dagens løb på Yeongam-banen i Sydkorea, men tidligere havde den tyske verdensmester optrådt på mere slap line.

Formel 1-stjernen viste nemlig sine danseevner frem i selskab med den sydkoreanske hitmager Psy, der hitter verden rundt med nummeret 'Gangnam Style' med den særgrægede lassosvingende cowboydans.

Også Red Bull-kollegaen Mark Webber fik danselektioner af Psy, der tilmed havde fået æren af at vinke løbet af med det ternede flag, da bilerne passerede målstregen efter de 55 omgange på den krævende sydkoreanske bane.

Læs også:

Se også: Suveræne Vettel styrer mod VM-titlen

I det hele taget har 'Gangnam Style' tilsyneladende præget Formel 1-ugen i Sydkorea, og Bruno Senna er f.eks. blevet fanget i et forsøg på at prøve dansen af, og Nico Rosberg lovede at danse 'Gangnam' på podiet, hvis han vandt, men der er vist endnu ingen videoer af Vettels dans på YouTube.

Til gengæld kan man da more sig lidt over Psy's forsøg på at lære BBC's Formel 1-team med bl.a. den tidligere stjernekører David Coulthard at danse 'Gangnam Style'. Se videoen her eller nyd Sky Sports' lille 'Gangnam-video' her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Formel 1
Hent flere
Mest læst i Formel 1
Hent flere