Hamilton åbner for team-skifte

Formel-1-køreren Lewis Hamilton har været Mclaren-mand i 14 år, men fastholder at sejre er vigtigere end troskab

Formel 1-mesterskabet står øverst på Lewis Hamiltons ønskeliste. (Foto: AP).
Formel 1-mesterskabet står øverst på Lewis Hamiltons ønskeliste. (Foto: AP).

Den britiske Formel 1-stjerne Lewis Hamilton og McLaren-teamet har et langt 'ægteskab' bag sig. 27-årige Hamilton har været tilknyttet teamet siden han var 14, og han vil gøre meget for skrive under på en ny kontrakt med teamet efter 2012-sæsonen, men slår fast, at det det vigtigste er at komme over stregen som nummer et.

- Mclaren har været der for mig og det er deres skyld, at jeg kom ind i Formel 1, men jeg bliver bliver nødt til at vinde. Det er det, jeg lever for, siger Lewis Hamilton til det russiske sports-agentur R-Sport, ifølge britiske The Telegraph.

Læs også:

Se også: Formel 1-rival tosset på Hamilton

Lewis Hamilton debuterede i Formel 1 i 2007, og startede sin karreriere med en fantomsæson, hvor han endte som nummer to i mesterskabet.

Året efter gik Hamilton hele vejen og tog mesterskabet som den yngste kører nogensinde. Siden Hamilton i 2008 bragede ind i Formel 1-sporten har der været mesterskabstørke hos team Hamilton/McLaren, og noget tyder på, at Hamilton overvejer, om en anden bil kunne bringe ham tættere på at tage endnu en mesterskabstitel.

Læs også:

Se også: Hamilton i front i Formel 1-gyser

- Jeg er ikke så ung mere, så jeg bliver nødt til at gøre det, der er nødvendigt, for at jeg kan få det meste ud af min karriere. Jeg bliver nødt til at være sikker på sejren, siger Lewis Hamilton.

Mark Webber har allerede skrevet under på en kontrakt, der gælder for 2013 med Red Bull-racing, så Hamilton skal ikke være Sebastian Vettels nye makker, men Felipe Massas fremtid hos Ferrarri er endnu ikke afgjort, så måske skal Hamilton til at trække i den røde dragt.

Lewis Hamilton ligger nummer fire i mesterskabet med 92 point før weekendens grand prix i Hockenheim.

kommentarer
Vis kommentarer

Mest læste i formel 1
Seneste i formel 1
Hent flere
 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen