Red Bull-flop: Webber elimineret

Australieren kørte blot 19. hurtigste tid i første del af dagens kvalifikation til søndagens Formel 1-Grand Prix i Valencia

Mark Webber har ikke hele tiden været tilfreds med sin racer under træningerne til det europæiske Grand Prix i Valencia. (Foto: AP/Alberto Saiz)
Mark Webber har ikke hele tiden været tilfreds med sin racer under træningerne til det europæiske Grand Prix i Valencia. (Foto: AP/Alberto Saiz)

Mark Webber har skullet regnes som en outsider til sejren i stort set hvert eneste Formel 1-Grand Prix de seneste fire sæsoner, men det skal han ikke i søndagens europæiske Grand Prix i Valencia.

Den 35-årige australier kiksede nemlig fælt i dagens kvalifikation til sæsonens ottende løb, da han blot satte 19. hurtigste tid i første del af den tredelte kvalifikation.

Dermed blev Red Bull-køreren sensationelt elimineret før tid og må indtage en startplacering som nummer 19 i søndagens løb.

Også Timo Glock havde en skidt kvalifikation - idet Marussia-køreren slet ikke kom til start på grund af sygdom og dermed er tvivlsom starter i søndagens løb, hvor han i givet fald vil starte som nummer 24. og sidst.

De eliminerede i første del af kvalifikationen:
18. Jean-Eric Vergne, Toro Rosso
19. Mark Webber, Red Bull
20. Vitaly Petrov, Caterham
21. Pedro De La Rosa, HRT
22. Narain Karthikeyan, HRT
23. Charles Pic, Marussia
24. Timo Glock, Marussia

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen