McLaren henter Hamiltons erstatning

McLaren Mercedes har skrevet kontrakt med Sergio Perez for den kommende sæson

Perez 'overtager' Hamiltons køredragt hos McLaren (Foto: AP/Luca Bruno)
Perez 'overtager' Hamiltons køredragt hos McLaren (Foto: AP/Luca Bruno)

Som skrevet på ekstrabladet.dk tidligere på dagen, så skifter Lewis Hamilton med stor sandsynlighed fra McLaren til Mercedes-teamet. Nu kommer den endelige bekræftelse fra McLaren - næsten. I hvert fald fortæller Formel 1-giganten, at de har skrevet kontrakt med Sergio Perez, som skifter fra Sauber. Han skal dermed køre sammen med Jenson Button.

Se mere:

Se også: Lewis Hamilton skifter fra McLaren til Mercedes

Den 22-årige mexicanske kører har haft en flot Formel 1-sæson i år, hvor han tre gange i sæsonen har stået på podiet efter et Formel 1 Grand Prix. To gange som toer og en enkelt gang som treer.

I sin blot anden sæson i motorsportens ypperste klasse har Perez imponeret så meget, at mægtige McLaren har slået til og sikret sig den talentfulde mexicaner på 'en længerevarende aftale'.

- Jeg er begejstret over, at jeg er blevet McLaren Mercedes-kører. Jeg har brugt det meste af 2012-sæsonen på at arbejde meget hårdt og understrege mit potentiale, men jeg har hele tiden været ydmyg og fokuseret. Jeg er, og vil altid være, særdeles taknemmelig overfor Peter (Sauber, red.) og alle på Saubers Formel 1-hold og deres tro på mig, og for at de gav mig chance for at køre i Formel 1, siger Sergio Perez om underskrivelsen i følge Formula1.com.

Se mere:

Se også: Lokker Hamilton med 600 millioner

- Jeg er dybt beæret over, at McLaren har valgt mig til at være teamkammerat med Jenson (Button, red.) fra 2013 og frem.

Det betyder samtidig, at Lewis Hamilton ikke fortsætter hos McLaren. Endnu er skiftet til Mercedes ikke officielt bekræftet, men det er kun et spørgsmål om tid og forventes at ske senere i dag. Spørgsmålet er, hvad der skal ske med Schumacher. Det meste peger imod et karrierestop.

Sergio Perez ligger nier i den samlede VM-stilling med 66 point.

kommentarer
Vis kommentarer

Mest læste i formel 1
Seneste i formel 1
Hent flere
 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen