Mercedes bekræfter: Kasserer Schumacher

Helt som ventet bliver Lewis Hamilton ny Mercedes-kører

Hamilton skal sikre Mercedes VM-titlen. Det kunne Schumacher ikke (Foto: AP)
Hamilton skal sikre Mercedes VM-titlen. Det kunne Schumacher ikke (Foto: AP)

Historien har kørt den seneste måneds tid, og tog til i styrke i dag, da adskillige medier meddelte, at Lewis Hamilton skifter til Mercedes Formel 1-team, hvor han skal erstatte Formel 1-legenden Michael Schumacher

Se mere:

Se også: Lewis Hamilton skifter fra McLaren til Mercedes

Da McLaren tidligere på dagen meddelte, at Sergio Perez erstatter Hamilton hos mandskabet, og briten dermed skulle have ny arbejdsgiver, manglede blot den endelige bekræftelse fra Mercedes selv. Og den er kommet nu.

Den tidligere britiske F1-verdensmester skifter til Mercedes på en tre-årig aftale.

Se også:

Se også: McLaren henter Hamiltons erstatning

- Det er nu tid for mig at tage en ny, frisk udfordring op, og jeg er begejstret over at begynde et nyt kapitel hos Mercedes Formel 1-team. Sammen kan vi vokse og gøre os klar til denne nye udfordring. Jeg tror på, at jeg kan styre 'sølvpilene' til toppen, og opnå vores fælles mål om at vinde verdensmesterskabet, siger Hamilton i en pressemeddelelse fra sit nye hold.

Som ventet overtager han rattet fra 'Schumi', men indtil videre er det ikke bekræftet, at den rutinerede tysker stopper karrieren. Så det spørgsmål forbliver fortsat ubesvaret. Selv siger Schumacher:

Se også:

Se også: Schumacher giver Mercedes hovedpine

- Jeg har haft tre gode år med holdet, som desværre ikke er gået så godt, som vi kunne have ønsket os det på den sportslige side. Jeg ønsker Lewis al godt og for holdet at de kan få den succes, som vi har kæmpet så hårdt for i opbygningen. Jeg vil gerne takke holdet for deres tro på mig, og alle folkene omkring for deres ubetingede støtte. Nu vil jeg koncentrere mig om de næste løb.

Altså endnu ingen udmelding om, hvorvidt 43-årige Schumacher stopper karrieren eller ej. Spekulationerne kan fortsætte...

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen