Ferrari-boss: Vi kigger på Vettel

Ferrari har et godt øje til mexicaneren Sergio Perez, men Formel 1-giganten bejler mest til Sebastian Vettel

25-årige Sebastian Vettel snuppede VM-titlen i Formel 1 de to seneste sæsoner. I denne sæson ligger Red Bull-køreren pt. på en fjerdeplads. (Foto: AP/Michael Probst)
25-årige Sebastian Vettel snuppede VM-titlen i Formel 1 de to seneste sæsoner. I denne sæson ligger Red Bull-køreren pt. på en fjerdeplads. (Foto: AP/Michael Probst)

Ferrari-præsident Luca di Montezemolo ser Sauber-køreren Sergio Perez som en kommende kører hos Formel 1-giganten, men det bliver ikke fra næste sæson.

Her satser Ferrari mest på at få fingrene i verdensmester Sebastian Vettel.

- Hvis du spørger mig til et navn, så må jeg give dig Vettels navn, siger Luca di Montezemolo til Sky Sports' spørgsmål om, hvem der skal være holdkammerat med Fernando Alonso fra 2013-sæsonen og frem.

Sergio Perez, der i weekenden blev flot nummer to i det italienske grand prix på Monza-banen, er ellers længe blevet nævnt som kommende Ferrari-kører fra næste sæson.

Læs også:

Se også: Lokker Hamilton med 600 millioner

Et skifte fra Sauber - som i øvrigt kører med Ferrari-motorer - ville være meget oplagt, eftersom Sergio Perez er et produkt af Ferraris talentfabrik, men den 22-årige mexicaner er med sine 22 år stadig for ung, mener Luca di Montezemolo.

- Næste sæson er for tidligt. Det er ikke smart at sætte en så ung kører ned i en Ferrari-racer med tanke på det pres, der er hos os. Han skal samle mere erfaring, lyder det fra Luca di Montezemolo.

I øjeblikket er spanske Alonso og brasilianeren Felipe Massa på lønningslisten hos Ferrari, men meget tyder på, at sidstnævnte er færdig senest efter denne sæson efter en række skuffende præstationer de seneste år.

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen