Lokker Hamilton med 600 millioner

Mercedes vil kapre Lewis Hamilton fra McLaren-Mercedes

  • Hamilton kan blive en -endnu- rigere mand (Foto: AP)
Hamilton kan blive en -endnu- rigere mand (Foto: AP)
1/2
Næste »

Skriv en tre-årig kontrakt med os, og du får 600 millioner. Sådan lyder tilbuddet til Lewis Hamilton fra Formel 1-teamet Mercedes. De fortæller flere engelske aviser i dag.

Den tidligere F1-verdensmesters kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson, og da han endnu ikke har skrevet en ny med sit nuværende team, spekuleres der heftigt i, at Mercedes står klar til britens underskrift.

Den tidligere Formel 1-teamboss, Eddie Jordan, der nu arbejder som kommentator for BBC siger til sin arbejdsgiver, at han tror, at Hamilton og Mercedes har indgået en aftale, som snart kan blive underskrevet.

Se også:

Se også: Kaotisk og vild start på Formel 1 Grand Prix

- Jeg tror, at Hamilton og Mercedes allerede er blevet enige om de personlige betingelser, og en aftale er snart forestående. Forhandlinger mellem McLaren og Lewis Hamilton fortsætter. Det ser ud til, at Michael Schumacker forlader holdet, og Lewis kommer ind hos Mercedes, lyder det fra Jordan.

McLaren fastholder dog over for autosport.com, at der ikke er indgået nogen aftaler, og at Eddie Jordans påstand er ukorrekt.

- Vi er blevet informeret af Lewis Hamiltons management, og de fortæller os, at den historie ikke er sand, lyder det fra teamets talsmand.

Se mere:

Se også: Suveræn Hamilton knuste al modstand

Planen er altså, at Hamilton tager over fra Schumacher, som forventes at indstille karrieren igen efter denne sæson.

Eddie Jordan tror, at skulle Hamilton forlade McLaren, vil Force Indias Paul di Resta være en mulig afløser for Hamilton hos McLaren.

Mercedes meddelte i sidste uge, at de ikke havde travlt med at fastlægge deres kørere for 2013.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Formel 1
Hent flere
Mest læst i Formel 1
Hent flere