Stjerner flopper på Monza

Lewis Hamilton starter i pole position i søndagens Formel 1-grand prix, mens spanske Fernando Alonso skuffede fælt i sin Ferrari

Lewis Hamilton under træningen på Monza. (Polfoto)
Lewis Hamilton under træningen på Monza. (Polfoto)

Når der kørers Formel 1 på Monza i Italien, så er værtsnationens mange Ferrari-fans selvfølgelig spændt helt op, og de kræver toppræstationer af de kørere, der får lov til at sætte sig bag rattet i en Ferrari-racer.

Men de skulle blive pænt skuffet ved dagens kvalifikation til løbet i morgen, for den tidligere verdensmester Fernando Alonso kunne slet ikke følge med i dag.

Alonso sluttede på en 10. plads - mere end et sekund efter Lewis Hamilton, der i sin McLaren nappede pole position. Ved siden af sig får Hamilton holdkammeraten Jenson Button, der var næsthurtigst på dagen.

Læs også:

Se også: Formel 1-stjerne hylder paralympisk helt

Det er ikke godt nok for Alonso, der ellers fører den samlede stilling i VM-serien. Årsagen til den sløje tid skulle være en mekanisk defekt på en krængningsstabilisator.

Ferrari-fansene fik dog et lille plaster på såret, da Felipe Massa fik sneget sig ind på en tredjeplads.

For Red Bull var kvalifikationen ikke ligefrem opløftende. Den forsvarende verdensmester Sebastian Vettel var kun femtehurtigst, og Mark Webber starter som nummer 11.

kommentarer
Vis kommentarer

 

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen