Anden sport 1 time siden
Kaos hos dansk CL-modstander: Kan ikke stille hold
basket 1 time siden
LeBron førte forsvarende mestre til sejr i NBA-åbning
Landsholdsfodbold 1 time siden
Zlatans opfinder kæmpede for Dolberg: ’Så må I fyre mig!’
Kritiseret dansk keeper bliver igen gennemhullet i NHL
Ishockey 2 timer siden
Kritiseret dansk keeper bliver igen gennemhullet i NHL
Watford 2 timer siden
Efter historisk sæsonstart: Risikerer straf for dokumentfalsk
Intl. fodbold 3 timer siden
Juventus: Pogbas agent får 200 millioner for kæmpesalg
Holland 3 timer siden
Michael Laudrup er renset i 15 år gammel Ajax-skattesag
Badminton 10 timer siden
Fischer og Pedersen fortsætter succesen i Paris
Championship 10 timer siden
Voldsom øretæve til Lindegaard og Makienok
Tysk fodbold 10 timer siden
Vestergaard med pokalsucces i Gladbach
Ishockey 11 timer siden
Aalborg basker Frederikshavn og øger føringen i toppen
Premier League 11 timer siden
Sturridge sikrer Liverpool pokalsejr over Tottenham
Italiensk fodbold 11 timer siden
Genoa forhindrer Milan i at stryge til tops i Serie A
Speedway 11 timer siden
Nicki Pedersen bryder med kæresten
Manchesteru 12 timer siden
Mourinho vil af med Rooney - svensker klar med kæmpekontrakt
Atletik 12 timer siden
OL-sølvvinder overlever mirakuløst
DBU Pokalen 13 timer siden
David Nielsen efter pokalchok: Jeg letter på hatten
DBU Pokalen 13 timer siden
Overtids-scoringer redder SønderjyskE i pokalen
Håndbold 13 timer siden
Aalborg sikrer Final4-plads efter drama mod GOG
Intl. fodbold 13 timer siden
TV: Laver årets fedeste detalje - og scorer
Formel 1

Tillid fra bossen: Kevin skal lede holdet

Kevin Magnussen er et naturtalent med tilstrækkelig erfaring til at lede det tekniske hold, lyder roserne fra Renault Sport F1's chef leder Cyril Abiteboul

Renaults sportschef Frederic Vasseur var temmelig løssluppen, da han i Barcelona blev spurgt om teamet chancer i Melbourne.
1/2
Næste »

Presset hviler allerede på Kevin Magnussen før årets Formel 1-sæson er gået i gang.

Selv om Renault ikke officielt taler om første- eller andenkører, synes der ingen tvivl om, hvordan bossen hos Renault Sport F1 Cyril Abiteboul ser rangordenen fra sæsonens begyndelse.

I hvert fald siger den daglige leder af Renaults motor-afdeling det ligeud i teamets optakt til næste weekends grandprix i Melbourne. Kevin Magnussen skal lede teamets udvikling af raceren.

I forordet skriver han:

- Jeg synes, vi har en fantastisk kører-sammensætning. De medbringer energi fra unge mennesker med ambition. Begge kørere ønsker at bevise sig selv, men de fortjener at være i Formel 1 og vil få mere erfaring, mens vi som team får mere erfaring. De har begge vist sig som vindere i deres respektive karrierer: Jolyon har vundet GP2 og Kevin Formula Renault 3.5.

- Kevin er et naturtalent med tilstrækkelig erfaring til at være en leder for det tekniske hold, og Jolyon vil drage nytte af at have så stærk en holdkammerat, lyder vurderingen fra Abiteboul.

KEVIN I BIL PIT.jpg Formel 1 - 2. mar. 2016 Kevin savner ikke McLaren: Renault et bedre match

25-årige Jolyon Palmer er rookie i denne sæson og kørte i sidste sæson en række træninger for Lotus samt en enkelt for Force India i 2014.

23-årige Kevin Magnussen derimod kan trække på en fuld sæson som racerkører i Formel 1, men også på sin tid som udviklings- og reservekører hos McLaren.

I Renaults optakt til sæsonpremieren i Melbourne lægger Cyril Abiteboul (t.v.) ikke skjul på, hvilket ansvar der hviler på Kevin Magnussens skuldre. Manden til højre er Renualt-teamets sportschef Frederic Vasseur. (Foto: Allover) I Renaults optakt til sæsonpremieren i Melbourne lægger Cyril Abiteboul (t.v.) ikke skjul på, hvilket ansvar der hviler på Kevin Magnussens skuldre. Manden til højre er Renualt-teamets sportschef Frederic Vasseur. (Foto: Allover)  

Om samarbejdet mellem de to nye Renault siger franskmændenes (nye) sportschef Frederic Vasseur.

- Jeg er tilfreds med begge kørere. De er unge, men ambitiøse, hvilket vil skubbe os i den rigtige retning. De er totalt fokuserede på opgaven og har hjulpet os i den rigtige retning henover de to test.

- Jolyon havde lidt flere udfordringer med bilens pålidelighed end Kevin i forsæsonens test, men generelt føler de sig begge klar og godt tilpas. De er fuldt fokuserede på at få det bedste tænkelige ud af sæsonen og holde teamet motiveret, siger Vasseur.

BARCELONA FORMEL 1 EKSTRA Sport og Spil Sådan er magtforholdet på årets Formel 1-grid

Sådan er kørernes forventninger til Melbourne:

- Jeg nyder at skulle til Melbourne. I 2014 fik jeg en fantastisk start med podiet, men var tilbage sidste år, og det var ikke så godt som første gang. Forhåbentlig gennemfører vi løbet i år og får nogle point. Det er mit mål. Hvis både Jolyon og jeg selv kan komme derfra med point, vil det være en kæmpe bedrift, siger Kevin Magnussen (som her ses i selskab med Cyril Arbiteboul og den tidligere Lotus-ejer Gerard Lopez). - Jeg nyder at skulle til Melbourne. I 2014 fik jeg en fantastisk start med podiet, men var tilbage sidste år, og det var ikke så godt som første gang. Forhåbentlig gennemfører vi løbet i år og får nogle point. Det er mit mål. Hvis både Jolyon og jeg selv kan komme derfra med point, vil det være en kæmpe bedrift, siger Kevin Magnussen (som her ses i selskab med Cyril Arbiteboul og den tidligere Lotus-ejer Gerard Lopez).  

- Jeg ser virkelig frem til fredag, når de 22 biler på banen hamrer rundt. Jeg tror, alle vil være klar. Vi arbejder altid med bilens ydelse, men når det er ’race-weekend’, giver du alt for at opnå et godt resultat. Det bliver tæt for os i løbet, men jeg føler, jeg er i en o.k. position lige nu, siger Jolyon Palmer. (Foto: Jan Sommer) - Jeg ser virkelig frem til fredag, når de 22 biler på banen hamrer rundt. Jeg tror, alle vil være klar. Vi arbejder altid med bilens ydelse, men når det er ’race-weekend’, giver du alt for at opnå et godt resultat. Det bliver tæt for os i løbet, men jeg føler, jeg er i en o.k. position lige nu, siger Jolyon Palmer. (Foto: Jan Sommer)  

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen