NFL

NFL-klassiker i nye klæder

Søndag begynder Colts og Patriots et nyt kapitel i deres fælles historie

  • Brady skal skrive et nyt kapitel (Foto: AP)
Brady skal skrive et nyt kapitel (Foto: AP)

En ny-klassiker med et helt nyt 'look'. Det er, hvad der venter, når New England Patriots søndag aften tager imod Indianapolis Colts.

Opgøret er blevet en tilbagevendende begivenhed i NFL efter af holdenes to quarterbacks, Peyton Manning og Tom Brady, igennem det seneste årti har markeret sig som NFL's bedste.

Se også:

Se også: Hvad kan Packers uden The Clayminator?

Men nu er Manning væk og Brady står i stedet ansigt til ansigt med førstevalget i dette års draft, Andrew Luck.

Luck har været en af hovedårsagerne til, at bøtten er blevet vendt totalt hos Colts. Sidste år kunne de blot præstere to sejre i 16 kampe - i årets første ni kampe er det blevet til seks sejre for Colts.

Om det bliver til en syvende triumf på søndag, er dog tvivlsomt. Patriots har nemlig været flyvende på det seneste og har vundet tre kampe i træk.

Se også:

Se også: NFL: De er 'hot' og de er 'not'

Tom Brady er stadigvæk fantastisk, og når man parrer ham med en skræmmende gruppe receivers og et overraskende stærkt løbeanbreb, så får man NFL's stærkeste offensiv. Og på den anden side af bolden råder Patriots over et af ligaens bedste forsvar.

Så der er lagt i kakkelovnen for rookien Luck og hans holdkammerater, som virkeligt skal finde storformen frem, hvis de skal kunne true Patriots.

Deres præstationer imod blandt andet Green Bay Packers vidner om, at de har en chance. Følg med søndag når et nyt kapitel i de to holds historie begynder.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil