NFL

Packers får chance for revanche

Kampen om playoffs er tæt og Packers har brug for en sejr

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Aaron Rodgers og ostehovederne fra Green Bay har noget at revancere, efter de sidste sæson tabte i playoffs til netop Giants, der overraskede alle og vandt 37-20.

Packers havde ellers været storspillende i hele regular season, men fejl på fejl førte til nederlaget - dog til det hold, der senere vandt Super Bowl.

Manning uden TDs
Kampen mellem de to Super Bowl-vindere ligner et højtscorende, men tæt opgør, da begge hold snitter omkring 26 point per kamp på trods af, at Eli Manning har haft svært ved at ramme end-zone.

En af de afgørende faktorer kommer til at være Packers tab af to hel store defensive profiler. Nemli den bomstærke linebacker Clay Matthews, der sidder ude for anden kamp i træk og safetyen Charles Woodson.

Det må Eli Manning være glad for, og det kan meget vel være tungen på vægtskålen, da han ikke har kastet et touchdown i de sidste tre kampe.

Læs også:

Se også: Hvad kan Packers uden The Clayminator?

Giants er sikkert også sultne, efter de havde BYE-week i sidste runde, og må være topmotiverede.

For efter det, der endte med at blive en vanvittig tæt kamp mellem Washington Redskins (5-6) og Dallas Cowboys (5-6) på Thanksgiving, har Eli Manning og New York Giants (6-4) mulighed for at ligge afstand til de to hold i NFC East med en sejr over pakkedrengene.

I NFC North er der således også meget på spil, da Green Bay Packers (7-3) kæmper om førstepladsen med Chicago Bears (7-3) og Minnesota Vikings (6-4). De to sidsnævnte mødes også i denne runde, og derfor kan divisionen komme til at være uhyggelig tæt, hvis resultaterne ikke lige flasker sig for Packers.

Kampen bliver vist på 3Plus kl.2.20.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik