NFL

Patriots spillede vanvids-halvleg

NFL-mestrene fra 2001, 2003 og 2004 var igen i problemer men endte med at vinde kæmpesejr

  • New England Patriots så ikke godt ud undervejs til sejr mod Buffalo Bills. Ved pausen var de på lykke og fromme kun bagud 14-7. (Foto: AP)
New England Patriots så ikke godt ud undervejs til sejr mod Buffalo Bills. Ved pausen var de på lykke og fromme kun bagud 14-7. (Foto: AP)
1/2
Næste »

NFL-storholdet New England Patriots var som et par gange før i den unge sæson i store vanskeligheder, da de stillede til kamp på udebane mod divisionsrivalerne Buffalo Bills og med nød og næppe slap til pause bagud med 14-7.

Et hjemmehold i opløsning og et rystet hjemmepublikum på Ralph Wilson Stadium i New York måtte dog i anden halvleg se Patriots sætte formidable 45 point på tavlen og vinde lokalopgøret med knusende 52-28.

New England var ellers på vej ned i sækken i slutningen af første halvleg. Quarterback Tom Brady kunne ude fra bænken skumlende se til, at kicker Stephen Gostkowski brændte to field goal-forsøg, hvilket gav Buffalo Bills medvind til en 14-7-føring få minutter før 2. quaters udløb. Bills havde tilmed en god chance for at score endnu et touchdown, da de stod få yards fra New Englands end zone.

Forsvarsjernet Vince Wilfork trådte dog i karakter for Patriots og stjal bolden i en klynge af spillere foran målstregen et minut før pausen. Den turnover blev afgørende. Den gav træner Bill Belichick en chance for at reparere på et dårligt fungerende angreb.

Se også:

Se også: Brag mellem NFL's største skuffelser

Med god hjælp fra Wes Welker og Rob Gronkowski, der havde været blandt de største syndere i første halvleg, lignede den tredobbelte Super Bowl-vinder Tom Brady i 3. og 4. quarter sit bedste selv. Angrebet satte seks touchdowns og et field goal på tavlen.

New England Patriots - der i den nye sæson har tabt til både Baltimore Ravens og Arizona Cardinals - ligger nu lige med Buffalo Bills og New York Jets med hver to sejre og to nederlag i AFC East, og Patriots ligner igen en storfavorit til at vinde divisionen. Ikke mindst fordi New York Jets blev rundbarberet med 34-0 på egen bane af San Fransisco 49'ers.

Se også:

Se også: NFL-dommere hyldet i comeback

4. spillerunde i NFL

Torsdag 28. sep
Baltimore Ravens - Cleveland Browns 23-16

Søndag 30. sep
Buffalo Bills - New England Patriots 28-53
Atlanta Falcons - Carolina Panthers 30-28
Detroit Lions - Minnesota Vikings 13-20
Houston Texans - Tennessee Titans 38-14
Kansas City Chiefs - San Diego Chargers 20-37
New York Jets - San Francisco 49'ers 0-34
Saint Loius Rams - Seattle Seahawks 19-13

Denver Broncos - Oakland Raiders
Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals
Arizona Cardinals - Miami Dolphins
Green Bay Packers - New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers - Washington Redskins

Philadelphia Eagles - New York Giants

Mandag 1. okt
Dallas Cowboys - Chicago Bears

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil