NFL

TV: Fantastisk trick i nattens NFL-brag

Green Bay Packers tog Chicago Bears på sengen i nattens divisionsopgør

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

NFL-storholdet Green Bay Packers tog natten til fredag første sejr i den spæde sæson, da det hjemme på Lambeau Field blev til en sejr på 23-10 over divisionsrivalerne fra Chicago Bears.

Packers knækkede ved stillingen 3-0 i slutningen af 2. quarter effektivt Bears med et trickspil, der førte til kampens første touchdown. Istedet for at holde bolden for kicker Mason Crosby i et field goal-forsøg, kastede punter Tim Masthay til tight end Tom Crabtree, som løb lige gennem Chicagos uforberedte forsvar til føring 9-0, som med ekstrapoint blev til 10-0.

Hjemmeholdet nåede også lige at sætte et field goal på tavlen til 13-0 inden pausen. Bears kom aldrig tættere på end 13-3 på et field goal i 3. quarter.

Se også:

Se også: Så meget tjener NFL-stjernerne

Green Bay Packers og quarterback Aaron Rodgers var i sidste sæson nærmest uovervindelige, da de gik igennem grundspillet med 15 sejre og blot et enkelt nederlag. Det blev dog skuffende til nederlag allerede i den første playoff-kamp mod de senere Superbowl-vindere fra New York Giants.

Den nye sæson startede i samme skure for storholdet, da det hjemme på Lambeau Field blev til et 30-22-nederlag mod San Francisco 49'ers.

Se Packers' trickspil på NFL's hjemmeside her. Kig efter videoen 'Special-teams trickery' i rullemenuen til højre på siden.

Se også:

Se også: Mestrene fik tæv i NFL-åbning

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik