NFL

TV: Fantastisk trick i nattens NFL-brag

Green Bay Packers tog Chicago Bears på sengen i nattens divisionsopgør

NFL-storholdet Green Bay Packers tog natten til fredag første sejr i den spæde sæson, da det hjemme på Lambeau Field blev til en sejr på 23-10 over divisionsrivalerne fra Chicago Bears.

Packers knækkede ved stillingen 3-0 i slutningen af 2. quarter effektivt Bears med et trickspil, der førte til kampens første touchdown. Istedet for at holde bolden for kicker Mason Crosby i et field goal-forsøg, kastede punter Tim Masthay til tight end Tom Crabtree, som løb lige gennem Chicagos uforberedte forsvar til føring 9-0, som med ekstrapoint blev til 10-0.

Hjemmeholdet nåede også lige at sætte et field goal på tavlen til 13-0 inden pausen. Bears kom aldrig tættere på end 13-3 på et field goal i 3. quarter.

Se også:

Se også: Så meget tjener NFL-stjernerne

Green Bay Packers og quarterback Aaron Rodgers var i sidste sæson nærmest uovervindelige, da de gik igennem grundspillet med 15 sejre og blot et enkelt nederlag. Det blev dog skuffende til nederlag allerede i den første playoff-kamp mod de senere Superbowl-vindere fra New York Giants.

Den nye sæson startede i samme skure for storholdet, da det hjemme på Lambeau Field blev til et 30-22-nederlag mod San Francisco 49'ers.

Se Packers' trickspil på NFL's hjemmeside her. Kig efter videoen 'Special-teams trickery' i rullemenuen til højre på siden.

Se også:

Se også: Mestrene fik tæv i NFL-åbning

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.