NFL

Green Bay og Rodgers moser Washington

I en kamp der bølgede frem og tilbage, var Green Bay Packers klart stærkest, da det virkelig gjaldt

  • Green Bay og Mike Neal tog stikket mod Wahington Redskins. (Foto: AP)
Green Bay og Mike Neal tog stikket mod Wahington Redskins. (Foto: AP)

Efter en svær sæson for den traditionsrige NFL-klub Green Bay Packers er holdet alligevel videre til divisional playoffs, kvartfinalerne i NFL, når ligaen går ind i sin helt afgørende fase.

Holdet vandt natten til mandag 35-18 over Washington Redskins, der ellers havde Green Bay nede i sækken i første del af kampen. Her førte holdet fra hovedstaden 11-0 efter en safety, et touchdown, et field goal og et misset ekstrapoint.

Men Packers fandt rytmen efter et grundspil, hvor det kendte angreb har været mindre sprudlende, og forsvaret ofte har lignet en flok slukørede skoledrenge, der var blevet slæbt med til en opera.

APTOPIX Seahawks Vikings Football NFL - 10. jan. 2016 Nej, han misser! Slutdrama i Minnesotas dybfryser

Holdets quarterback Aaron Rodgers genfandt sin storform og orkestrerede en sikker sejr hjem til holdet fra det kolde Wisconsin.

Rodgers kastede 210 yards og to touchdowns, og kaptajnen fik også løbespillet til at fungere.

Washington startede kampen med lyn og torden. Holdet blitzede gang på gang det sagesløse Green Bay-forsvar, men på trods af en udmærket kamp af quarterback Kirk Cousins, var Redskins ikke i nærheden af sejren til sidst.

Cousins løb et touchdown og kastede 329 yards og et touchdown.

Efter Cousins havde løbet sit touchdown ind til stillingen 18-17 i Washingtons favør i tredje quarter, satte Rodgers og Green Bay turbo på via løbespillet.

antonio brown.png NFL - 10. jan. 2016 Uhyggeligt! Hensynsløs tackling sendte profil på hospital

Efter et drive på 80 yards kunne running back Jordan Starks løbe bolden i endzone, før Eddie Lacy kort tid efter gentog bedriften med et løb fra 2 yard-linjen i fjerde quarter.

Green Bay Packers får et svært matchup i næste runde, hvor de hvide og grønne skal op imod Arizona Cardinals, der gennem hele sæsonen har set mere stabile ud end Green Bay.

Kampen bliver også et møde mellem to af ligaens bedste quarterbacks, når Aaron Rodgers skal forsøge at følge med Carson Palmer og hans eksplosive Cardinals-angreb.

Morten Andersen NFL - 8. jan. 2016 Dansk NFL-stjerne tæt på sportens største hæder

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil