NFL

TV: Hail Mary-drama i NFL-playoff i nat

Aaron Rodgers gjorde det umulige, men endte som taber, da Arizona sendte Green Bay ud af NFL-slutspillet

TV: Hail Mary! Se Packers og Cardinals i vild afslutning
1/2
Næste »

Mens tiden løb af klokken, sendte Green Bay Packers' stjernequarterback Aaron Rodgers en bold af sted fra lige over midterlinjen i retning mod endzone - en såkaldt "Hail Mary" - i NFL-slutspilskampen mod Arizona Cardinals.

Nede med syv point skulle Green Bay bruge et touchdown for at sende kampen i overtid, og i endzone steg reserve-receiver Jeff Janis op og greb bolden.

Udeholdet jublede vildt over den utrolige udligning, men få minutter inde i overtiden endte det hele med en maveplasker for Green Bay, da Arizona lukkede kampen med et touchdown til 26-20.

Arizona Cardinals lignede længe vinderen, men på mindre end et minut i kampens slutning lykkedes det Aaron Rodgers at flytte bolden mere end 90 yards på to kast, og det sendte kampen ud i den dramatiske overtidsafgørelse.

Se den vilde Hail Mary-afslutning i bunden af artiklen

Da Arizona vandt lodtrækningen forud for overtiden, valgte hjemmeholdet at få lov til at angribe først, og det var en god beslutning.

En Hail Mary sendte Packers-Cardinals i overtime - se de vilde spil fra kampen i tv-klippet nederst i artiklen (Foto: AP) En Hail Mary sendte Packers-Cardinals i overtime - se de vilde spil fra kampen i tv-klippet nederst i artiklen (Foto: AP)

Jets Raiders Football NFL - 16. jan. 2016 Steriliseret NFL-stjerne får barn nummer 11 og 12

Tre spil senere løb receiveren Larry Fitzgerald bolden i endzone og sendte Arizona i NFC-finalen, der samtidig er semifinalen for Super Bowl.

På første spil i overtiden viste quarterback Carson Palmer klassen, da han undveg et tungt pres og fandt Fitzgerald med et kast, som receiveren tog helt ned til Green Bays 5-yard-linje.

To spil senere var kampen afgjort, og Aaron Rodgers' mirakelcomeback blev aflyst, uden han selv kunne gøre hverken fra eller til.

Det var ellers anden gang i sæsonen, at Rodgers lykkes med en "Hail Mary", efter tiden er gået. Han gjorde det samme i en af sæsonens sidste grundspilskampe mod Detroit Lions.

antonio brown.png NFL - 10. jan. 2016 Uhyggeligt! Hensynsløs tackling sendte profil på hospital

Der var jubel hos Arizona Cardinals efter sejren (Foto: AP) Der var jubel hos Arizona Cardinals efter sejren (Foto: AP)  

Arizona skal nu møde enten Carolina Panthers eller Seattle Seahawks i NFC-finalen.

Tidligere på natten mellem lørdag og søndag spillede de forsvarende Super Bowl-mestre, New England Patriots, sig i AFC-finalen med en sejr på 27-20 over Kansas City Chiefs.

Mestrene skal nu møde enten Denver Broncos eller Pittsburgh Steelers i næste kamp.

Se den vilde Hail Mary-afslutning i nattens drama:

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil