ol2012

Eggert: Dårligere end forventet

Fløjen Anders Eggert mener, at det danske håndboldlandshold endnu har til gode at vise sit bedste ved OL

  • Det danske herrelandshold i håndbold med Anders Eggert på holdet som venstre fløj har endnu ikke nået topniveauet ved OL. (Foto: Thomas Sjørup)
Det danske herrelandshold i håndbold med Anders Eggert på holdet som venstre fløj har endnu ikke nået topniveauet ved OL. (Foto: Thomas Sjørup)

Danmarks mandlige håndboldlandshold har ikke været helt oppe at ringe spillemæssigt under OL.

Det erkender den danske topscorer, Anders Eggert, før onsdagens kvartfinale mod Sverige i London.

Fløjspilleren forventer en kamp, hvor navnet på vinderen ikke er givet på forhånd.

- Jeg tror egentlig, at det står meget lige. Jeg synes måske, at vi har spillet lidt dårligere end forventet. Vi har ikke nået det maksimumniveau, vi gerne ville nå. Men jeg mener, at hvis vi kan få vores spil en tand op, så bør vi kunne vinde, siger Anders Eggert.

Læs også:

Se også: Wilbek: I ødelægger håndbolden, dommere

Anders Eggert og resten af det danske hold vandt fire af fem kampe i gruppe B. Det mest markante resultat var dog danskernes enlige nederlag, 21-32 afklapsningen mod Kroatien.

- Vi fik en ordentlig snitter mod Kroatien, men jeg tror ikke, at det var så skidt. Vi fik udstillet nogle af de fejl, som også var der i de første kampe, men som pludselig blev meget synlige, ikke mindst for os selv, siger han.

- Spørgsmålet er så, om vi er bedst til at få dem rettet, eller om de andre hold er bedst til at finde hullerne, siger Anders Eggert.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil