ol2012

Vilde Bolt: Nu vil jeg til prøvetræning i United

Usain Bolt vil træne med Manchester United, før han rejser hjem fra OL

  • Usain Bolt er klar til at juble mere - næste gang måske for Manchester United? (Foto: Thomas Sjørup)
Usain Bolt er klar til at juble mere - næste gang måske for Manchester United? (Foto: Thomas Sjørup)

Han er verdens hurtigste mand - men spørgsmålet er, om han kan slå en aflevering?

Guldvinder Usain Bolt, med tiden 9,63 suveræn vinder på 100-meteren, drømmer om en fodboldkarriere. Og nu sender han en offentlig ansøgning til Alex Ferguson og Manchester United:

- Hvis Alex Ferguson ringede og sagde 'ok, lad os gøre det, kom til prøvetræning', så ville det være umuligt at sige nej, siger Usain Bolt til The Sun.

Se også: TV: Bolt afbryder interview for at hylde guldvinder

Bolt var på besøg i Manchester United i 2009 i forbindelse med et velgørenhedsløb i Manchester, men nu er han altså frisk på endnu mere.

- Jeg ville ikke gøre det, hvis jeg ikke troede, at jeg er god nok. Jeg er en god spiller, og jeg ved, at jeg vil kunne gøre en forskel, siger Bolt, der bestemt ikke mangler selvtillid.

Greenshot_2012-08-06_08-02-50 ol2012 - 6. aug. 2012 Tæt på OL-skandale før Bolt-show

Spørgsmålet er dog, om Usain Bolt - som iøvrigt ikke siger noget om hvor på banen han spiller bedst - nogensinde vil få bolden og ikke mindst være i nærheden af at teste Anders Lindegaard i United-målet.

Men en ting har Bolt uden tvivl ret i:

- Jeg ville være holdets hurtigste spiller, men jeg kan også spille. Jeg er i England nogle dage mere. Hvis Alex Ferguson vil ringe til mig, ved han, hvor jeg er, siger 25-årige Bolt.

Som dog lige har misset en vigtig detalje. Manchester United er lige nu i Göteborg, hvor man onsdag spiller mod Barcelona, hvorefter turen går til Tyskland, hvor en kamp mod Hannover 96 venter på lørdag.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil