ol2012

Frække tilbud til danske OL-babes

De er med ved OL fordi de er dygtige til deres sport, men det er ikke den eneste grund til at mandlige tv-seere pludselig interesserer sig for eksempelvis triathlon

  • Helle Frederiksens billede har givet adskellige kommentarer fra mænd, der går op i andet end de olympiske lege.Foto: facebook
Helle Frederiksens billede har givet adskellige kommentarer fra mænd, der går op i andet end de olympiske lege.Foto: facebook
1/3
Næste »

Kampen om fjernbetjeningen er hård i disse uger, og når far vinder kampen over teenagernes trang til reality-tv, så skyldes det ikke kun en nyvunden glæde ved bueskydning eller triathlon. For de danske kvinder lokker også mændene til skærmen af andre årsager.

Flere af de kvindelige atleter får nemlig frække kommentarer eller ligefrem ægteskabstilbud på deres facebooksider og twitterkontoer. Det skriver stiften.dk

En af dem er den 25-årige Sara Slott Petersen, der jævnligt oplever, at hendes fans kontakter hende.

Se også: Britisk undertøjsmodel diskvalificeret ved OL

- Jeg tror, jeg får omkring 5-10 mails om dagen fra mænd, jeg ikke kender. I starten var det mærkeligt, men man lærer hurtigt at håndtere det, siger Sara Slott Petersen , der har en kæreste til stiften.dk.

Triatleten Helle Frederiksen, der er model i sin fritid, får også tilbud på de sociale medier fra mænd som synes at den 31-årige sportsbabe skiller sig ud på andre punkter end det sportslige.

Kommentater som: Du skal gifte dig med mig og du er da lidt af en babe er de mest foretrukne sætningskonstruktioner fra de 'sportshungrende' mænd.

Se også: Årets mest sexede atlet

Den mest populære danske kvinde på de sociale medier, og dermed også blandt de mænd der følger med, er ikke overraskende Caroline Wozniacki.

Tennisstjernen har har 471.276 fans på facebook og vil altså have lidt at vælge mellem, hvis kæresten Rory McIlroy skulle finde på at hoppe fra.

Se også: Guldfavorit som OL's lækreste

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil