ol2012

Kronprinsen: Jonas skal have et mandekram

Den skuffede danske sejler Jonas Høgh-Christensen får royal trøst, efter han måtte nøjes med sølv i finnjolle

1/2
Næste »

WEYMOUTH (ekstrabladet.dk): Der var royal opbakning fra en god ven, da Jonas Høgh-Christensen kæmpede for guld til Danmark på vandet ud for Weymouth’ kyst søndag eftermiddag.

Kronprins Frederik var hoppet ned i en båd og sejlet ud for at se det afsluttende medal race i finnjolle på nærmeste hold.

Og det var en både glad og skuffet kronprins, der efterfølgende gjorde status.

- Det er jo en fornem præstation af Jonas. Det var jo fuldstændig vanvittigt derude. Man ser ikke nær så godt som på tv, men det var dog alle pengene værd at være derude.

- Det er svært at komme i tanke om en sejlads så spændende som den her.

Læs også:

Se også: Ainslie: Elvstrøm er stadig den største

- Han skal nok have et mandekram, når han kommer ind, sagde han og grinede.

På grund af det pressede program har det ikke været muligt for Frederik at følge sejlsportskonkurrencerne hele ugen, selvom han har et nært forhold til den som gammel sejler.

- Jeg har været med på et halvt øje og øre. Og jeg er jo stolt som en pave over, at vi igen har hentet en medalje. Det er jo den sportsgren, hvor Danmark har høstet flest medaljer, sagde kronprinsen.

- Det havde været dejligt at bryde Ainslie rekord, sagde han med henblik på, at Paul Elvstrøms titel som den mest vindende sejler i olympisk sammenhæng nu er brudt. Men han sejler på et meget højt niveau, Ainslie, sagde kronprinsen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil