ol2012

Caroline: Fedt med opbakning

Mikkel Hansen og co. var troppet op for at heppe på Caroline Wozniacki. Og det varmede

Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

LONDON (ekstrabladet.dk): Der var mere end halvtomt på Wimbledons Centre Court onsdag aften, da Caroline Wozniacki spillede sig i OL-kvartfinalen.

Danskeren var dog godt tilfreds med fremmødet. For blandt dem, der trods alt havde fundet vej, var flere spillere fra herrelandsholdet i håndbold samt chef de mission Jesper Frigast.

- Det er fedt, at de er ude og hepper. Der var god opbakning i dag. Ja, jeg lægger mærke til det. Jeg synes altid, at det er sjovt, når 'holdet' kommer ind og støtter. Og det var fedt, at de kom den lange vej herud, sagde Wozniacki efter sejren på 6-4, 6-2 over Daniela Hantuchova.

Se også: Serven reddede Caroline

Hun har valgt at bosætte sig i nærheden af Wimbledons enorme anlæg for at kunne lade op i fred og ro og have så kort transporttid til anlægget som overhovedet muligt.

Det har dog også den ulempe, at den olympiske ånd måske ikke er kravlet ind under huden på hende som den er på så mange andre deltagere, der bor i OL-landsbyen.

Se også: Skræmmende Serena venter på Caroline

- Det gør det hele meget mere kammeratligt, og jeg føler, at jeg er en del af et team. Desværre har jeg ikke selv fået set noget som helst endnu, sagde hun.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik