ol2012

Gade efter OL-sejr: Det var så fedt

Peter Gade er meget glad for sejren og kvartfinalepladsen ved OL. Han ser frem til et brag mod Chen Long

  • Peter Gade jubler efter sejren over Shon Wan-ho. (Foto: AP/Saurabh Das)
Peter Gade jubler efter sejren over Shon Wan-ho. (Foto: AP/Saurabh Das)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Peter Gade var en glad mand, efter at han onsdag aften havde kvalificeret sig til kvartfinalerne i badmintonturneringen ved OL i London.

Den femteseedede danske herresingle sad på Sydkoreas Shon Wan Ho mere eller mindre fra start til slut, og Peter Gade hentede en flot sejr på 21-9, 21-16 over verdens nummer 15.

- Jeg har hele tiden troet på, at jeg havde det her i mig. Men det var så fedt at mærke, at det kom ud, siger Peter Gade, som plejer at have nogle meget lige kampe mod Shon Wan Ho.

- Jeg ville så gerne fuldføre det i andet sæt, hvor han spillede væsentligt bedre, og hvor man så noget af det, han kan. Men jeg fik variationen tilbage i mit spil, så han igen kom bagefter og skulle tage chancer, siger danskeren.

Læs også:

Se også: Forrygende Gade-sejr

I kvartfinalen skal Peter Gade op mod Kinas tredjeseedede Chen Long, som det seneste år har hentet adskillige store turneringssejre.

- Det bliver uhyggeligt svært. Jeg skal spille mindst lige så godt som i dag og måske lidt bedre, men jeg går efter den lille chance.

- Det er en fed kamp at spille på den måde, at jeg har alt at vinde. Jeg gør, hvad jeg kan, og så må vi se, om det er nok til at nappe ham, siger Peter Gade.

Den 35-årige dansker spiller sit fjerde og sidste OL, og efter legene i London trapper han karrieren ned.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik