ol2012

OL-babe misundelig på bøsser

Det australske skyde-par Lauryn og Russell Mark er rasende over, at de ikke må bo sammen i OL-byen, når homoseksuelle atleter gerne må

  • Lauryn Mark må ikke bo sammen med sin mand under OL. (Foto: ZOO Magazine)
Lauryn Mark må ikke bo sammen med sin mand under OL. (Foto: ZOO Magazine)

Det australske ægtepar Lauryn og Russell Mark er begge udtaget til lerdueskydningskonkurrencen under OL i London, men de har fået en skidt optakt til legene.

Parret har nemlig fået at vide af det australske idrætsforbund, at de ikke kan få lov til at dele værelse i den olympiske by.

Og det huer bestemt ikke parret.

- Det dumme er, hvilket jeg også har påpeget over for dem, at der er en masse homoseksuelle par på det olympiske hold, som skal dele værelse. Så vi bliver diskrimineret, fordi vi er heteroseksuelle, siger Russell Mark ifølge Daily Mail.

Læs også:

Se også: Halv million OL-billetter annulleret

Ægteparret mener, at de bliver straffet af forbundet, fordi de er kontroversielle. Russell har offentligt erklæret sin kærlighed til sovepiller, som han mener er præstationsfremmende, og Lauryn har fået lidt ballade for billedet herover, som er taget til mandebladet Zoo Magazine.

Den 32-årige skønhed har desuden vakt opsigt ved at give fine eksempler på hendes kunnen på en stripperstang. Det kan du se nærmere på her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil