ol2012

René Holten: Forkert at svine norsk vinder

Rene Poulsen opsat på finde 'gammel norsk krage' for at sige undskyld

  • Rene Holten undskylder til den gamle krage. (Foto: Jens Dresling)
Rene Holten undskylder til den gamle krage. (Foto: Jens Dresling)

LONDON (Ekstra Bladet): Med en femteplads opfyldte firerkajakken netop målet om en plads i Top 5 ved OL, men Rene Poulsen var tilsyneladende godt klar over, at det i første omgang ikke var det, som optog de ventende journalister.

Efter sin skuffende fjerdeplads i favoritdisciplinen K1 (enerkajak), kom han i et tv-interview til at kalde den norske vinder, 36-årige Eirik Verås Larsen, for ”en gammel krage”. En bemærkning, som fik den norske avis Aftenposten til retorisk at spørge, om danskeren er OL’s dårligste taber og til mene, at han mangler respekt for den norske guldvinder.

- Hvad så vil I spørge om det med kragen, var Rene Poulsens første bemærkning. 'En fugl', han forinden så at sige havde skudt ned ved på Facebook at undskylde og erklære sin store respekt for nordmanden.

Se også:

Se også: Dansk taber sender undskyldning til guldvinder

Og efter interviewet med danske medier spejdede han ud over det olympiske ro-område i håbet om at spotte Eirik Verås Larsen.

- Jeg vil gerne finde Eirik og sige, at jeg er ikke sur. Jeg var rigtig ked af det i går.

- Og den gamle krage fløj bare ud af munden i skyndingen?

- Det ved jeg ikke. Jeg var meget langt nede, og han er fandeme en gammel, rutineret herre, og havde man læst min blog for to måneder siden, ville man vide, at han er en af mine største idoler.

- Alt mulig respekt for ham. Eirik er en levende legende. Der er ikke ret mange, som har vundet K1 så mange gange.

Læs mere:

Se også: Henriette Engel gik død i finalen

I modsætning til for fire år siden, hvor Danmarks bedste kajakroer vendte hjem med en OL-sølvmedalje i K2 sammen med Kim Vraae, tager 23-årige Rene Poulsen denne gang tomhændet hjem.

- Jeg er stadig skuffet, men hvis kender mig selv, går der maks to uger, før jeg er træt af at ligge på sofaen. Så der går nok ikke ret lang tid, før jeg er gang igen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil