ol2012

Caroline: Dårlige træningsforhold

Danskeren morer sig dog alligevel over at være til OL i London, hvor tenniskampene spilels på Wimbledon-anlægget

  • Caroline Wozniacki skulle bruge lidt tid på at finde sig til rettet på banen, men så fik hun også vendt kampen mod Anne Keothavong. (Foto: Lars Krabbe)
Caroline Wozniacki skulle bruge lidt tid på at finde sig til rettet på banen, men så fik hun også vendt kampen mod Anne Keothavong. (Foto: Lars Krabbe)
1/2
Næste »

LONDON (ekstrabladet.dk): Det er langt fra optimalt, hvad arrangørerne af den olympiske tennisturnering byder sine deltagere.

Caroline Wozniacki, der lørdag aften spillede sig videre i turneringen efter sejr i tre sæt over britiske Anne Keothavong, erkender, at det kunne være bedre.

- Det er ikke gode træningsbetingelser. Det er det ikke, sagde hun efter sejren.

- Det har foreløbig ikke været super. Vi må leve med, at der er fire på banen på samme tid. Det kunne da være skønt, hvis der bare var to, sagde hun stille, inden hun på vanlig positiv facon forsøgte at se det fra den lyse side.

- Det er ens for alle. Banen (Centre Court, red.) er også meget glat. Det kunne jeg mærke i kampen i dag. Det så egentlig godt ud fra morgenstunden, da Tomas Berdych spillede. Men nede bag baglinien var det ikke så godt.

- Det positive er, at området dernede ikke bliver grønnere som turneringen skrider frem, sagde hun med et smil.

Læs også:

Se også: Presset Caroline kæmper sig videre

Netop banen er slet ikke så grøn, som den plejer at være, når Wimbledon begynder. Det er naturligvis fordi, det er mindre end en måned siden, årets tredje Grand Slam-turnering sluttede.

- Arrangørerne har gjort det så godt som de kan. Og så kan man ikke forlange mere, sagde hun.

Humøret var dog ellers væsentligt bedre end på torsdagens pressemøde, hvor Wozniacki ironiserede over kritikken af hendes spil, resultater og fald på verdensranglisten.

Sejren syntes at have fjernet en rynke eller to.

- Naturligvis er jeg glad for at være videre. Første runde til en stor turnering som OL er altid svær. Især mod Anne, der havde så mange tilskuere med sig. Men det er også sjovt med disse kampe, sagde hun.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i sport
Seneste i sport
EKSTRA Sport og spil