Løchte: Det er vildt og jeg nyder det

Frederik Løchte har ikke ladet sig påvirke af den store scene i London, hvor han i morgen spiller semifinale

Frederik Løchte optræder  på den helt store scene i London. (Foto: AP)
Frederik Løchte optræder på den helt store scene i London. (Foto: AP)

- Som oplevelse er det da stort at spille semifinale sådan en søndag, hvor Roger, Andy og Novak også er på programmet, griner Frederik Løchte Nielsen med stjerne-adresse til Federer, Murray og Djokovic.

Det resultatmæssige lever til gengæld sit eget afslappede liv i hans bevidsthed, når det handler om den double-række, som er og bliver andenprioritet i hans tennisliv.

Et kuriosum, der har fået mange internationale medier til at møde frem til hans og makker Jonathan Marrays pressemøder i ugens løb for at dyrke netop den i deres øjne helt uhørte vinkel i et elitemiljø.

- Det rører mig ikke. Til gengæld nyder jeg at sidde der på podiet sammen med Jonny og have det samspil.

Samspillet har Wimbledon-mestrene også med det store publikum i O2 Arena, hvor de 17.500 tilskuere selvfølgelig er på britens side.

Se også: Han er pisket til sejr

- Jeg er meget glad for, at vi har præsteret på dette niveau, for det kan godt være overvældende at blive smidt ind i så stor en kulisse. Der kunne måske komme en reaktion, hvis presset blev for stort.

- Men vi har håndteret det godt og nydt det, så det har kun forstærket oplevelsen, siger danskeren i mobilen på vej hjem til sit femstjernede logi ved Themsen.

Det med nydelsen vil også være i centrum i semifinalen, hvortil modstanderne endnu ikke var fundet ved denne udgaves deadline. Og de to lader Marrays engelske træner om at spionere i hallen.

- Vi kender begge par så godt. Vi slog dem begge i Wimbledon og har dem også på DVD. De er vidt forskellige som par, men der er tjek på det, siger Løchte om de amerikanske Bryan-brødre eller spanierne Granollers og Lopez.

Se også: Federer klar til semifinalen i London

- Der kan også gå for meget taktik i det. Vi vil angribe kampen på præcis samme måde og finde den samme rytme som i de andre. Det ville være en fejl at begynde at tænke anderledes, fordi det er en semifinale.

En sejr vil dog udløse 65.000 dejlige dollars, og skulle kampen ende i super-tiebreak, har parret to gange bevist deres gode nerver.

- Jeg har ikke mærket det store til nerver. Kulissen har ikke påvirket mig, og jeg har spillet relativt godt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen