Caroline jagter vild rekord

Danskeren kan i næste uge vinde New Haven for femte år i træk - åbner mod verdens nummer 44

Caroline Wozniacki har ikke vundet en turnering siden 27. august i fjor, da hun vandt New Haven-turneringen. (Foto: AP/Paul Chiasson)
Caroline Wozniacki har ikke vundet en turnering siden 27. august i fjor, da hun vandt New Haven-turneringen. (Foto: AP/Paul Chiasson)

Nok er Caroline Wozniacki ikke inde i sin bedste periode, men alligevel kan danskeren i denne uge sætte en bemærkelsesværdig rekord, hvis hun vinder WTA-turneringen i New Haven.

Danskeren har deltaget i turneringen fire gange - og vundet hver gang.

Vinder hun også turneringen i 2012 kan hun skrive sig ind blandt et meget fornemt selskab i tennis-historiebøgerne som den blot fjerde spiller, der vinder den samme turnering på WTA Touren fem år i træk.

Læs også:

Se også: Venus ramt af skade igen

Tidligere har kun tre af historiens allerstørste spillere præsteret det samme - Chris Evert i Charleston, Steffi Graf i Hamburg og Martina Navratilova i både Eastbourne, Wimbledon og Chicago.

Og lodtrækningen giver den tredjeseedede dansker fine muligheder for at nå langt.

I første runde skal hun således møde den 24-årige russer Ekaterina Makarova, der pt. rangerer som nummer 44 i verden. Caroline Wozniacki har vundet alle de tre hidtidige indbyrdes opgør, senest i Indian Wells i år med klare 6-2, 6-0.

Læs også:

Se også: Caroline færdig i Cincinnati

Vinder hun åbningskampen, skal hun i anden runde møde vinderen af opgøret mellem en kvalifikationsspiller og den 28-årige svensker Sofia Arvidsson (nummer 50 i verden), som danskeren fører 5-2 over i indbyrdes opgør.

Følges seedningerne, står Caroline Wozniacki til at møde sjetteseedede Dominika Cibulkova i kvartfinalen og topseedede Agnieszka Radwanska i semifinalen.

I den anden halvdel af lodtrækningen finder man bl.a. andenseedede Petra Kvitova og fjerdeseedede Sara Errani.

Hvor langt når Caroline Wozniacki i New Haven?

Se resultat

Hvor langt når Caroline Wozniacki i New Haven?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen