Tennis

Flabet Løchte: Jeg har store sten

Wimbledonmesteren bed smerten i sig under finalen men skal i dage have undersøgt sit beskadigede håndled

  • Frederik Løchte Nielsen havde problemer med sit venstre håndled under kampen. Men pausen gav ham tid til at få det tjekket - og så var det bare et spørgsmål om at bide smerten i sig. (Foto: PA)
Frederik Løchte Nielsen havde problemer med sit venstre håndled under kampen. Men pausen gav ham tid til at få det tjekket - og så var det bare et spørgsmål om at bide smerten i sig. (Foto: PA)
Nyhedsbrev Sport
Få det seneste døgns største og vigtigste sportsnyheder direkte i din indbox - hver eftermiddag.
 

LONDON (ekstrabladet.dk): Når Wimbledon-mester Frederik Løchte Nielsen vågner i dag, er han formentlig ør af lykke.

Se også: Dalglish og England i ekstase: Tillykke Freddie

Men han vil formentlig også være temmelig øm i sit venstre håndled, som han beskadigede allerede i finalens første del, og som hæmmede ham resten af kampen.

- Det var rimeligt irriterende. Jeg nåede da at tænke: ’Nå, det var det’. Jeg kender jo flere, der har prøvet det. Du slår en baghånd, og så er der noget, der går i stykker.

- Men i regnvejrspausen fik jeg behandling, og de kunne se på ultralyd, at der ikke var gået noget i stykker, og at der ikke var risiko for, at det kunne blive værre. Det gav mig ro til at bide smerten i mig, forklarede den glade mester og slog over i et flabet grin:

- På det tidspunkt handler det kun om, hvor store sten du har..

Se også: Farmor i tårer: Kurt ville være så stolt

Han vil i dag få undersøgt håndleddet nærmere, så han med ro i sindet kan hæve pokalen og pokalerne, når han i aften går til Champions Dinner.

Skaden kan dog betyde, at han må melde afbud til næste turnering i USA.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik